Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Μαρία Μανούκα δεν μπόρεσε να πείσει τον πρώτο δημοτικό της σύμβουλο

Η Μαρία Μανούκα δεν μπόρεσε να πείσει τον πρώτο δημοτικό της σύμβουλο

Η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου», κυρία Μαρία Μανούκα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της διοίκησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Γραπτό λόγο εκφώνησε η κυρία Μαρία Μανούκα κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 4ης Ιουνίου 2024. Κατηγόρησε τη διοίκηση για παρατυπίες στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας και για την ανάγκη να ελεγχθεί η νομιμότητά του από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Κατηγόρησε επίσης τη διοίκηση για διευθετήσεις και εξυπηρετήσεις προεκλογικών υποσχέσεων και δεσμεύσεων.

Η κυρία Μανούκα επιπλέον μίλησε για ανορθόδοξη και παράδοξη διαδικασία τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, αναφέρθηκε σε λάθος επισυναπτόμενα έγγραφα και ζήτησε από τη διοίκηση του Δήμου να διευκρινίσει τι ακριβώς γινόταν στη συνεδρίαση της 4ης Ιουνίου 2024 όσον αφορά τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας.

«Τροποποίηση της τροποποίησης; Διόρθωση της τροποποίησης; Τροποποίηση της διόρθωσης; Τροποποίηση της διόρθωσης της τροποποίησης; Ποιος ξέρει; Ίσως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο κι όταν ξαναδιαβάσετε το γονατογράφημα που φέρατε για ψήφιση ως ΟΕΥ να μας φέρετε διόρθωση της τροποποίησης της τροποποίησης», είπε η κυρία Μανούκα.

Παρά όμως όλους αυτούς τους λεκτικούς βερμπαλισμούς, η κυρία Μανούκα δεν κατάφερε να πείσει όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής της να μην ψηφίσουν την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας. Ο κύριος Χρήστος Αντίνου, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος της παράταξής της, δεν πείστηκε ούτε ότι η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας ήταν παράτυπη, ούτε ότι ήταν γονατογράφημα, ούτε ότι διευθετούσε και εξυπηρετούσε προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις της διοίκησης Αλεξανδρίδη.

Ο Χρήστος Αντίνου, παρά τα όσα περί τροποποίησης της τροποποίησης της τροποποίησης ώ τροποποίηση είπε η επικεφαλής της παράταξής του, ψήφισε την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, όπως είχε κάνει και στη συνεδρίαση της 28ης Μαΐου 2024. Η κυρία Μανούκα δεν μπόρεσε να πείσει τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης δημοτικό της σύμβουλο.

Κατά τα άλλα η κυρία Μανούκα θεωρεί ότι ασκεί φοβερή και τρομερή αντιπολίτευση. Σε ποιον; Στον πρώτο δημοτικό της σύμβουλο που ψήφισε τις τροποποιήσεις του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας;

Δ.Κ.

Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανούκα ψήφισε τον ΟΕΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ