Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Αλεξανδρίδη καταστρέφει τα πάντα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη καταστρέφει τα πάντα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

«Αναλάβατε τη διοίκηση και το μόνο που κάνετε είναι να καταστρέψετε τα πάντα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σταυρίδης, πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας με τη διοίκηση Μανδαλιανού, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 4ης Ιουνίου 2024.

Έχει απόλυτο δίκιο ο Γιώργος Σταυρίδης να κατακεραυνώσει τη διοίκηση Αλεξανδρίδη, η οποία μεθοδικά καταστρέφει τον παράδεισο που με τόσο κόπο δημιούργησε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου η διοίκηση Μανδαλιανού.

Ακόμη δεν πέρασαν οι πρώτοι έξι μήνες διοίκησης Αλεξανδρίδη και έχουν καταστραφεί όλες οι μελέτες για ανέγερση σχολικών κτηρίων που είχαν γίνει επί διοίκησης Μανδαλιανού και επί αντιδημαρχίας Γιώργου Σταυρίδη. Επειδή όμως η διοίκηση Μανδαλιανού δεν είχε κάνει ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου, τι είναι αυτό που καταστρέφει η διοίκηση Αλεξανδρίδη; Τα όνειρα της προηγούμενης διοίκησης για εκπόνηση μελετών ανέγερσης σχολικών κτηρίων, αφού η διοίκηση Μανδαλιανού είχε μείνει στα λόγια και στα όνειρα.

Ακόμη δεν πέρασαν οι πρώτοι έξι μήνες διοίκησης Αλεξανδρίδη και έχει καταστραφεί η επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού που είχε γίνει επί διοίκησης Μανδαλιανού. Επειδή όμως η διοίκηση Μανδαλιανού δεν είχε κάνει την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου, τι είναι αυτό που καταστρέφει η διοίκηση Αλεξανδρίδη; Τα πανηγύρια της προηγούμενης διοίκησης για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου, αφού η διοίκηση Μανδαλιανού έμεινε τελικά στα πανηγύρια για την επικαιροποίηση γιατί τελικά η επικαιροποίηση δεν έγινε.

Ακόμη δεν πέρασαν οι πρώτοι έξι μήνες διοίκησης Αλεξανδρίδη και έχουν καταστραφεί όλες οι μελέτες για τις πράσινες διαδρομές, στις οποίες θα ανέτελλαν πράσινοι ήλιοι και θα κάλπαζαν πράσινα άλογα, οι οποίες είχαν γίνει επί διοίκησης Μανδαλιανού. Επειδή όμως η διοίκηση Μανδαλιανού δεν είχε κάνει ούτε μία μελέτη για πράσινες διαδρομές, τι είναι αυτό που καταστρέφει η διοίκηση Αλεξανδρίδη; Τα όνειρα της προηγούμενης διοίκησης για εκπόνηση μελετών πράσινων διαδρομών, στις οποίες θα ανέτελλαν πράσινοι ήλιοι και θα κάλπαζαν πράσινα άλογα, αφού η διοίκηση Μανδαλιανού μόνο όνειρα έκανε για πράσινες διαδρομές.

Σκέτη καταστροφή των ονείρων της διοίκησης Μανδαλιανού η διοίκηση Αλεξανδρίδη και καμιά φορά ο κύριος Σταυρίδης θα μπερδευτεί και από το μικρόφωνο του Δημοτικού Συμβουλίου θα αρχίσει να τραγουδάει το «Όνειρα και όνειρα πήγανε χαμένα»!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ