Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒρήκε φλέβα με την πρώτη η κυρία Σοφία Τριανταφυλλίδου;

Βρήκε φλέβα με την πρώτη η κυρία Σοφία Τριανταφυλλίδου;

Του Γιάννη Καμαρινού

Φωτογραφίες της κυρίας Σοφίας Τριανταφυλλίδου, πάνω από τον κύριο Χρήστο Αντίνου και από άλλους εθελοντές αιμοδότες την ώρα που ετοιμάζονται να δώσουν αίμα σε αιμοδοσία, κοσμούν δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Οι φωτογραφίες λήφθηκαν σε μια από τις δύο προγραμματισμένες αιμοδοσίες Μαΐου και Ιουνίου που οργάνωσε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Βλέποντας τις φωτογραφίες της κυρίας Τριανταφυλλίδου πάνω από τους εθελοντές αιμοδότες, αναρωτήθηκα αμέσως εάν βρήκε αμέσως φλέβα ή αν χρειάστηκε να τρυπήσει παραπάνω από μία φορά.

Ας αφήσει η κυρία Τριανταφυλλίδου τις φωτογραφίες στις αιμοδοσίες, οι οποίες δεν είναι κατόρθωμα κανενός αντιδημάρχου, και ας κοιτάξει να κάνει έργο στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Η κυρία Τριανταφυλλίδου ψήφισε την αύξηση 35% στα Ανταποδοτικά Τέλη σ’ έναν δήμο που κατοικείται από εργαζόμενους. Κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη δεν πηγαίνουν μαζί με την αύξηση 35% των Ανταποδοτικών Τελών. Ας κοιτάξει λοιπόν η κυρία Τριανταφυλλίδου να μην ξανακάνει αφαίμαξη των κατοίκων του Δήμου, όπως έκανε με τα Ανταποδοτικά Τέλη, και ας αφήσει τις φωτογραφήσεις στις αιμοδοσίες.

Από φωτογραφίες χορτάσαμε στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας. Τα έργα λείπουν από αυτόν τον τόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ