Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜπουρνουζοπετσέτες για Μπαξεβάνη και Καϊτετζίδη

Μπουρνουζοπετσέτες για Μπαξεβάνη και Καϊτετζίδη

Του Γιάννη Καμαρινού

Το γεγονός ότι επιβεβαιώνεται η άποψή μου όσον αφορά τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν με χαροποιεί καθόλου.

Είχα γράψει, στην αξιολόγηση της παράταξης Αλεξανδρίδη για τις πρώτες εκατό μέρες διοίκησης του δήμου, όσον αφορά τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους το εξής: «Να είχαμε να λέγαμε».

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έχρισε τον κύριο Αστέριο Μπαξεβάνη εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για δράσεις που αφορούν στην προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος στα όρια του Δήμου, την καταπολέμηση της ρύπανσης, τη δημιουργία μηχανισμών για τη διαχείριση των αποβλήτων, τον έλεγχο και την εισήγηση θεμάτων ρύθμισης περιβαλλοντικής προστασίας (ίδρυση και λειτουργία σφαγείων, καθορισμό των χώρων για τη δημιουργία κοιμητηρίων, παροχή γνώμης για τον καθορισμό χώρων αποτέφρωσης νεκρών , λήψη προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων για την προστασία των κοινοχρήστων χώρων από εκδήλωση πυρκαγιάς κλπ), την εξοικονόμηση ενέργειας στις εγκαταστάσεις και τα οχήματα του Δήμου και την προώθηση ήπιων μορφών ενέργειας, στην ενεργειακή διαχείριση και στις δράσεις για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή.

Εκατό λέξεις ο τίτλος του κυρίου Μπαξεβάνη. Με λίγα λόγια εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος περιβάλλοντος ο κύριος Μπαξεβάνης.

Μέχρι τώρα τον κύριο Μπαξεβάνη, με τις εκατό λέξεις τίτλο, δεν τον είδαμε σε καμιά περιβαλλοντική δράση. Πέρασε και η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και ο κύριος Μπαξεβάνης δεν έκανε ούτε μία δήλωση, προκειμένου να δικαιολογήσει τον τίτλο του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για το περιβάλλον.

Καμία παρουσία και καμία δήλωση για το Περιβάλλον δεν έκανε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ούτε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης.

Μπαξεβάνης και Καϊτετζίδης πρέπει να προσέξουν για να μην πάθουν καμία υπερκόπωση από την ενασχόλησή τους με την προστασία του περιβάλλοντος. Επειδή μάλιστα έσφιξαν άγρια οι ζέστες, θα πρέπει ο δήμος να τους αγοράσει μπουρνουζοπετσέτες για να σκουπίζουν τον ιδρώτα τους, που τρέχει σαν καταρράχτης από τον κόπο τον οποίο καταβάλουν για να προστατεύσουν το περιβάλλον.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ