Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιοι είναι οι ημέτεροι που θέλει να τακτοποιήσει η διοίκηση Αλεξανδρίδη;

Ποιοι είναι οι ημέτεροι που θέλει να τακτοποιήσει η διοίκηση Αλεξανδρίδη;

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 4ης Ιουνίου 2024, κατηγορήθηκε από τις παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα ότι με την αναθεώρηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας θέλει να τακτοποιήσει ημετέρους.

Οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα κατηγόρησαν τη διοίκηση Αλεξανδρίδη ότι τροποποίησε τόσο γρήγορα τον ΟΕΥ όχι γιατί το επιβάλει ο νόμος, ούτε γιατί προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει τη φυγή υπαλλήλων από τον δήμο, αλλά γιατί θέλει να τακτοποιήσει τα δικά της παιδιά.

Καμία συγκεκριμένη αναφορά δεν έκαναν οι παρατάξεις Μανούκα στο πώς με την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας εξυπηρετούνται τα παιδιά της διοίκησης Αλεξανδρίδη. Αοριστολογίες για δημιουργία εντυπώσεων και εντάσεων.

Υψηλοί αντιπολιτευτικοί τόνοι και αβάσιμες καταγγελίες για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας από τις παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα. Τέσσερα χρόνια η διοίκηση Μανδαλιανού παίδευε την τροποποίηση του ΟΕΥ για να τον εισαγάγει τελικά προς ψήφιση στο τέλος της θητείας της και να καταψηφιστεί. Τώρα η παράταξη Μανδαλιανού καταγγέλλει ότι ο ΟΕΥ που ψήφισε η διοίκηση Αλεξανδρίδη τακτοποιεί ημετέρους.

Είναι ξεκάθαρο πως η αντιπολιτευτική τακτική των παρατάξεων Μανδαλιανού και Μανούκα δεν είναι στην κατεύθυνση της προόδου του δήμου. Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι των δύο παρατάξεων συμφωνούν με αυτήν την τακτική. Άλλο ερώτημα είναι το πού νομίζουν ο κύριος Μανδαλιανός και η κυρία Μανούκα ότι θα πάει ο δήμος αν αποτύχει η διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Δ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ