Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανούκα ψήφισε τον ΟΕΥ

Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανούκα ψήφισε τον ΟΕΥ

Η παράταξη Μανούκα δουλεύει κανονικά τον κόσμο στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου.

Πύρινους λόγους έβγαλαν στελέχη της παράταξης Μανούκα εναντίον της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας που εισηγήθηκε η διοίκηση Αλεξανδρίδη, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 4ης Ιουνίου 2024.

Η ίδια η επικεφαλής της παράταξης, η Μαρία Μανούκα, μίλησε για παρατυπίες στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας και για την ανάγκη να ελεγχθεί η νομιμότητά του από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Επιπλέον η κυρία Μανούκα και ο κύριος Γαρούφας κατηγόρησαν τη διοίκηση ότι ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας που εισηγήθηκε η διοίκηση Αλεξανδρίδη είναι μόνο διευθετήσεις και εξυπηρετήσεις προεκλογικών υποσχέσεων και δεσμεύσεων.

Αφού συνέβησαν όλα αυτά και αφού η παράταξη Μανούκα έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα εναντίον της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής τους κύριος Χρήστος Αντίνου ψήφισε την τροποποίηση.

Ο Χρήστος Αντίνου είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανούκα, σημαίνον στέλεχος της παράταξης, αφού επιπλέον είναι και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού. Ούτε ο κύριος Αντίνου έχει παραιτηθεί από την παράταξη Μανούκα, ούτε η παράταξη Μανούκα τον έχει διαγράψει.

Η παράταξη Μανούκα κάνει μαχητική αντιπολίτευση εναντίον της διοίκησης Αλεξανδρίδη, ενώ ψηφίζει εισήγηση την ώρα που την καταψηφίζει. Η παράταξη Μανούκα κάνει επιθετική αντιπολίτευση με την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ποιον νομίζει ότι δουλεύει τελικά η παράταξη Μανούκα;

Βασίλης Κιμ.

Η Μαρία Μανούκα δεν μπόρεσε να πείσει τον πρώτο δημοτικό της σύμβουλο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ