Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαντείο των Δελφών το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Μαντείο των Δελφών το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

«Πάντως υπάρχει λύση. Μπορούμε να μετακομίσουμε να πάμε σε μία άλλη θέση ενός άλλου δημοτικού συμβούλου που δεν τοποθετείται μέσα εδώ. Χωρίς παρεξήγηση».

Τα παραπάνω είπε η κυρία Μανούκα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 4ης Μαΐου 2024, όσον αφορά τα προβλήματα που έχουν τα ηχητικά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η τοποθέτηση της κυρίας Μανούκα έμοιαζε περισσότερο με χρησμό. Σίγουρα ήταν υπονοούμενο για κάποιον δημοτικό σύμβουλο, αλλά δεν κατάλαβαν ακόμα και αυτοί που γνωρίζουν τα αυτοδιοικητικά για ποιον ήταν το υπονοούμενο, αφού είναι αρκετοί οι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν τοποθετούνται.

Στην επόμενη συνεδρίαση μπορεί να ψηφιστεί η πίστωση ποσού για να να πληρωθεί άνθρωπος που να μπορεί να εξηγήσει τους χρησμούς, προκειμένου να μάθουμε ποιον εννοούσε η κυρία Μανούκα.

Σ’ αυτόν τον χώρο είναι φορές που κανείς αισθάνεται πως δεν βρίσκεται σε αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά στο μαντείο των Δελφών. Καλά είναι να τοποθετηθούν σύντομα σκούρες βαριές κουρτίνες στα παράθυρα. Εκτός του ότι θα εμποδίζουν την εισβολή του ήλιου, εκτός του ότι θα μειώσουν τον αντίλαλο, θα δημιουργήσουν επιπλέον συνθήκες που θα προσομοιάζουν σ’ αυτές του μαντείου των Δελφών.

Προς την κατεύθυνση δημιουργίας συνθηκών μαντείου Δελφών εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, δεν πρέπει να ξεχαστεί και η τοποθέτηση φύλλων δάφνης στα έδρανα!!

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ