Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι πήγε να κάνει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στην Αθήνα;

Τι πήγε να κάνει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στην Αθήνα;

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, πριν αρκετό καιρό σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, είχε πει πως ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει κάτι σπουδαίο επισκεπτόμενος το δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Όλοι καταλάβαμε ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τη χρηματοδότηση της ολοκλήρωσης του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, ερχόμενος στο δήμο μας πριν από τις ευρωεκλογές.

Για τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών απέμειναν τέσσερις μέρες και στο δήμο μας δεν ήρθε ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε υπουργός, ούτε υφυπουργός, ούτε και κανένας ανακοίνωσε χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου.

Στο δήμο μας ήρθε μόνο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσκεκλημένη από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κύριο Βαρνάβα, και η διοίκηση του δήμου παρουσίασε την επίσκεψη με τέτοιο τρόπο λες και η κυρία Σακελλαροπούλου ήταν δική της προσκεκλημένη.

Τελικά αυτήν την εβδομάδα, λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές, πήγε στην Αθήνα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου! Αντί να έρθει κάποιος πολιτειακός παράγοντας στον δήμο, πήγε ο δήμαρχος στην Αθήνα. Τι πήγε να κάνει τέτοια εβδομάδα ο δήμαρχος στην Αθήνα, που όλοι οι πολιτικοί βρίσκονται συνεχώς σε περιοδείες και συγκεντρώσεις για τις ευρωεκλογές; Ποιον είναι δυνατόν να βρει αυτήν την εβδομάδα ο δήμαρχος στην Αθήνα;

Μέχρι τώρα ο δήμαρχος πήγε και ήρθε αρκετές φορές στην Αθήνα. Μέχρι τώρα δεν είδαμε απολύτως τίποτα να κερδίζει για τον δήμο μας. Οι πολλές επισκέψεις στην Αθήνα δεν πρόκειται να φέρουν χρηματοδοτήσεις. Εάν ο δήμαρχος δεν πιέσει αποφασιστικά την κυβέρνηση, δεν πρόκειται να πάρει τίποτα. Ο χρόνος περνάει εύκολα και ας ελπίσουμε ότι δεν θα περάσουν τα πέντε χρόνια της διοίκησης Αλεξανδρίδη όπως πέρασαν οι πρώτοι πέντε μήνες.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ