Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕίναι δυσαρεστημένος με τη διοίκηση ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης;

Είναι δυσαρεστημένος με τη διοίκηση ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης;

Από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Μαΐου 2024, κατά την οποία ψηφίστηκε η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου, έλλειπε ο δημοτικός σύμβουλος της διοικούσας παράταξης κύριος Στάθης Καϊτετζίδης.

Ο κύριος Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης απ’ όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης συνηθίζει να λαμβάνει το λόγο ακόμα και σε θέματα που θα μπορούσε να μην το κάνει και μάλιστα πάντα μιλάει αναλυτικά. Είναι λοιπόν άξιο απορίας που έλειπε από τη συνεδρίαση για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και έχασε την ευκαιρία να διατυπώσει τη γνώμη του σ’ ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Η απουσία του κυρίου Καϊτετζίδη ήταν έκφραση δυσαρέσκειας προς τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για κάποιο λόγο; Υπάρχει κάποια ένταση στις σχέσεις μεταξύ της διοίκησης του δήμου και του κυρίου Καϊτετζίδη; Περίμενε κάτι από τη διοίκηση του δήμου ο κύριος Καϊτετζίδης, το οποίο δεν έγινε;

Λ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ