Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔήμος Πρωταγωνιστής και στην προστασία του περιβάλλοντος…

Δήμος Πρωταγωνιστής και στην προστασία του περιβάλλοντος…

Βλέπεις πρωί πρωί στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου φυλλάδιο περί Δήμου Πρωτοπόρου στην προστασία του περιβάλλοντος. Το φυλλάδιο αυτό είναι πανομοιότυπο με αυτό της προηγούμενης διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η νέα διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα μπορούσε τουλάχιστον να αντικαταστήσει τη λέξη «Πρωτοπόρος» με τη λέξη «Πρωταγωνιστής» για να ταιριάζει και με το όνομά της «Δήμος Πρωταγωνιστής».

Είναι αλήθεια ότι η νυν διοίκηση του Δήμου πρωτοπορεί στην προστασία του περιβάλλοντος σε αντίθεση με την προηγούμενη. Η νυν διοίκηση μέσα σε τέσσερις μήνες επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ για να περιηγηθεί τα έργα που έκανε η βιομηχανία για τον περιορισμό της δυσοσμίας. Η προηγούμενη διοίκηση δεν κατάφερε επί τέσσερα χρόνια να κάνει αυτήν την φοβερή κίνηση για την προστασία του περιβάλλοντος.

Μετά απ’ όλες αυτές τις σκέψεις βγαίνεις στο μπαλκόνι και σου έρχεται η γνωστή μυρωδιά που επιβεβαιώνει την πρωτοπορία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στην προστασία του περιβάλλοντος. Φανταστείτε αν θα ήταν ουραγός στην προστασία του περιβάλλοντος πώς θα μύριζε!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ