Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Γλειφτράκια τα παίρνετε»

«Γλειφτράκια τα παίρνετε»

Πριν από λίγο σε κεντρικό δρόμο του Ευόσμου, πολιτικός παράγοντας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου μου είπε κατάμουτρα «γλειφτράκια τα παίρνεται», γιατί θεωρεί ότι τον αδικεί η κριτική της Αγκίδας. Επαναλαμβάνοντας μάλιστα τη λέξη «γλειφτράκια» προσπαθούσε με χειρονομία να δείξει τη γλώσσα που γλείφει.

Του ζήτησα επανειλημμένως να κάνει δήλωση αυτή του τη φράση κι εμείς φυσικά θα την δημοσιεύσουμε στην «Αγκίδα». Δεν τόλμησε να κάνει δήλωση γι’ αυτό και δεν γράφω το όνομα του αχαρακτήριστου αυτού πολιτικού παράγοντα. Είμαι σίγουρος ότι θα αρνηθεί τα λόγια του και θα πει ότι είναι συκοφαντία.

Φεύγοντας τελικά είπε ότι θα τα πει αύριο. Να τα πει επίσημα και υπάρχουν πολιτισμένοι και νόμιμοι τρόποι για να λυθούν ζητήματα που προκύπτουν από τέτοιου είδους κουβέντες. Τέτοιες κουβέντες λέγονται ιδιωτικά μόνο ως πρόκληση, προκειμένου να ξεφύγει η κατάσταση και να δημιουργηθεί συμπλοκή. Τζάμπα ελπίζουν ορισμένοι σ’ αυτό για να βγούνε από πάνω.

Περιμένουμε λοιπόν να τον ακούσουμε τι θα πει αύριο δημοσίως και να δούμε αν έχει το θάρρος να επαναλάβει τις αθλιότητες που είπε σε προσωπικό επίπεδο. Όποιος πιστεύει τέτοια πράγματα και επιπλέον πιστεύει ότι έχει δίκιο, τα λέει δημοσίως όποιες κι αν είναι οι συνέπειες παίρνοντας την ευθύνη της συκοφαντικής δυσφήμισης που κάνει.

Στον πολιτικό διάλογο υπάρχουν τρόποι να απαντήσει κανείς. Όταν θεωρεί ότι κάποιο άρθρο τον αδικεί, μπορεί να στείλει την απάντησή του και η «Αγκίδα» οπωσδήποτε θα τη δημοσιεύσει. Ποτέ δεν έφτασε κάποιο κείμενο στην «Αγκίδα» που να μην δημοσιεύτηκε. Και του εν λόγω κυρίου η «Αγκίδα» δημοσίευσε πλήθος κειμένων και τοποθετήσεων. Όμως δεν έχει σοβαρές απαντήσεις γι’ αυτό και υποπίπτει στην πρόκληση του «γλειφτράκια τα παίρνετε».

Ντρέπεται και η ντροπή με την συμπεριφορά ορισμένων.

Μουμουλίδης Σταύρος

Ο θρασύδειλος «γλειφτράκια τα παίρνετε»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ