Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτή είναι η παράταξη Μανδαλιανού κι έτσι έχασε τις εκλογές

Αυτή είναι η παράταξη Μανδαλιανού κι έτσι έχασε τις εκλογές

Αυτή είναι η παράταξη Μανδαλιανού και γι’ αυτό πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η παράταξη Μανδαλιανού δεν φτάνει που δεν έκανε τίποτα επί τέσσερα χρόνια για τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, δεν φτάνει που δεν άφησε πίσω της ούτε μια μελέτη για ανέγερση νέου σχολικού κτηρίου, δεν φτάνει που δεν έκανε απολύτως τίποτα για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, αφού τελικά δεν έγινε ούτε η επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου, έχει και υποψηφίους οι οποίοι συμπεριφέρονται όχι ως πολιτικά όντα, αλλά ως φανατικοί οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας.

Υπάρχει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Μανδαλιανού, που έχει πιάσει στασίδι και σχολιάζει στο facebook τα άρθρα της «Αγκίδας». Όλα της ξινίζουν και όλα της βρωμάνε. Της ξινίζει και της βρωμάει μέχρι και η κριτική της «Αγκίδας» στη διοίκηση Αλεξανδρίδη! Γιατί; Γιατί είμαστε, λέει η κυρία, όπου φυσάει ο άνεμος!

Έτσι καταλαβαίνει η παράταξη Μανδαλιανού την αντικειμενική κριτική. Ως «όπου φυσάει ο άνεμος». Η παράταξη Μανδαλιανού θέλει φανατικούς οπαδούς σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στη δημοσιογραφική κριτική. Θέλει ανθρώπους που θα είναι αναφανδόν μαζί της ή αναφανδόν με τη διοίκηση Αλεξανδρίδη. Έτσι τα έχουν στο μυαλό τους, έτσι λειτούργησαν και τέσσερα χρόνια στο δήμο.

Μέρος της παράταξης Μανδαλιανού δεν κατάλαβε, ούτε και θέλει να καταλάβει, γιατί έχασαν τις εκλογές. Κάποιοι, σαν τη συγκεκριμένη υποψήφια, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι ο νυν δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης κέρδισε τις εκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου χωρίς καν να ασκήσει ουσιαστική κριτική στην πρώην διοίκηση Μανδαλιανού, χωρίς καν να αντιπαρατεθεί με τον κύριο Μανδαλιανό. Κάποιοι, σαν τη συγκεκριμένη κυρία, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι ο κύριος Αλεξανδρίδης κέρδισε τις εκλογές, χωρίς ουσιαστικά να κάνει τίποτα άλλο παρά να αφήσει την παράταξη Μανδαλιανού να τις χάσει μόνη της.

Αυτή είναι η παράταξη Μανδαλιανού και γι’ αυτό πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Γιατί στελέχη της κάνουν πως δεν κατάλαβαν και άλλα στελέχη της πραγματικά δεν κατάλαβαν τι έγινε και ψάχνουν να βρουν και να ρίξουν την ευθύνη της ήττας τους στους εξωγήινους, αλλά, προς Θεού, όχι στον αγαπημένο τους αρχηγό.

Δεν έφταιγαν όμως οι εξωγήινοι. Έφταιγαν αυτοί και πρώτος και καλύτερος ο αρχηγός τους, ο οποίος ενώ ξεκάθαρα ήταν πίσω από τον Αλεξανδρίδη, έβαζε όρους ακόμα και για τη διεξαγωγή των τηλεμαχιών, κουβαλώντας μ’ αυτόν τον τρόπο νερό στο μύλο του Αλεξανδρίδη, τον οποίο συνέφερε να μη γίνει καμία τηλεμαχία, μιας και ήταν μπροστά με διαφορά.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ