Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣιγή από τις παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα για το ΜΕΤΡΟ Κορδελιού Ευόσμου

Σιγή από τις παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα για το ΜΕΤΡΟ Κορδελιού Ευόσμου

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, πανηγύρισε για τις πέντε στάσεις του ΜΕΤΡΟ που θα γίνουν, αν θα γίνουν, μετά από πολλά χρόνια. Με τον τρόπο που παρουσίασε τα πράγματα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, νόμιζε κανείς ότι τις στάσεις θα τις δούμε τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά, αν τις δούμε, δεν θα τις δούμε ούτε στα δέκα, ούτε στα δεκαπέντε χρόνια από τώρα. Ίσως τις δούμε στα είκοσι χρόνια και βάλε.

Λίγο έλειψε να πιστέψουμε ότι θα φτιαχτεί μια ξεχωριστή γραμμή του ΜΕΤΡΟ στο δήμο ΚΟΡΔΕΛΙΟΎ ΕΥΟΣΜΟΥ που θα μας οδηγεί με ιλιγγιώδεις ταχύτητες από τη Σίνδο μέχρι το αεροδρόμιο και τις παραλίες της Περαίας, της Μηχανιώνας και των υπόλοιπων παραλιών της περιοχής.

Οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα δεν άρθρωσαν ούτε κουβέντα γι’ αυτές τις ιστορίες για αγρίους περί των πέντε στάσεων του ΜΕΤΡΟ, οι τρεις στη δεύτερη γραμμή που ΘΑ γίνει κάποτε και οι δύο στην επέκταση της πρώτης γραμμής που επίσης ΘΑ γίνει κάποτε.

Οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα φαίνεται πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα άρθρωναν ούτε κουβέντα ακόμα κι αν αυτό που θα ανακοινωνόταν θα ήταν η δημιουργία στάσεων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για την… υποθαλάσσια αρτηρία.

Βρέθηκε λοιπόν η λύση για το πώς θα ανακοινώνονται έργα για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Θα τα ανακοινώνουν κυβερνητικοί παράγοντες, θα είναι μεγαλεπήβολα, θα έχουν πολύ μακρινό ορίζοντα (για παράδειγμα εξαγγελία δημιουργίας διαστημικού σταθμού στο δήμο), η διοίκηση Αλεξανδρίδη θα αναμασάει τις εξαγγελίες των κυβερνητικών παραγόντων σαν τετελεσμένες και οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα δεν θα βγάζουν αντιπολιτευτική άχνα ή θα πανηγυρίζουν κι εκείνες πιο πολύ από τη διοίκηση.

Κατά τα άλλα στο Δημοτικό Συμβούλιο οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα θα επιτίθενται εκ του συστάδην στη διοίκηση Αλεξανδρίδη για το εάν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα.

Γ. Παπαδ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ