Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ διοίκηση Αλεξανδρίδη έπρεπε να διδαχθεί από τη διοίκηση Μανδαλιανού!

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη έπρεπε να διδαχθεί από τη διοίκηση Μανδαλιανού!

«Έπρεπε να διδαχτείτε από εμάς», είπε σε μια τοποθέτησή του ο Γιώργος Σταυρίδης απευθυνόμενος στη διοίκηση Αλεξανδρίδη, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Μαΐου 2024.

Όλοι πάγωσαν καθώς δικαίως αναρωτήθηκαν τι θα μπορούσε να διδαχτεί η διοίκηση Αλεξανδρίδη από την πρώην διοίκηση Μανδαλιανού και συγκεκριμένα στον τομέα της Παιδείας, όπου ο κύριος Σταυρίδης ήταν αντιδήμαρχος.

Να διδαχτούνε από τον κύριο Σταυρίδη, ώστε να μην κάνουνε ούτε μια μελέτη για ανέγερση νέου σχολικού κτηρίου; Γιατί επί της θητείας του συνταξιούχου δασκάλου Γιώργου Σταυρίδη στην Αντιδημαρχία Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου δεν εκπονήθηκε ούτε μία μελέτη για ανέγερση νέου σχολικού κτηρίου στο δήμο με τις 52 υπόγειες αίθουσες και τα δεκάδες κίμπο.

Να διδαχτούνε από τον κύριο Σταυρίδη για να στοιβάξουνε ένα σχολείο με ένα άλλο; Γιατί η μεγαλύτερη μάχη που έδωσε η διοίκηση Μανδαλιανού σε όλη τη θητεία της ήταν για να στοιβάξει το 19ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου μαζί με το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου στο νεοανεγερθέν κτήριο του δευτέρου και αυτά ενώ στην Αντιδημαρχία Παιδείας τα δυο πρώτα χρόνια βρισκόταν ο καθηγητής Σωτήρης Νικολαΐδης και τα δυο επόμενα ο δάσκαλος Γιώργος Σταυρίδης. Εάν η διοίκηση Μανδαλιανού και ο κύριος Σταυρίδης, ως αντιδήμαρχος Παιδείας, είχαν καταβάλει την προσπάθεια που κατέβαλαν για να στοιβάξουν τα δυο σχολεία, προκειμένου να λύσουν προβλήματα του δήμου, τότε ο δήμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος.

Τελικά η αναφορά του κυρίου Σταυρίδη ήταν για τα έκτακτα θέματα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Τελικά ο κύριος Σταυρίδης είπε τα παρακάτω:

«Έπρεπε να διδαχτείτε από εμάς, γιατί κι εμείς φέρναμε έκτακτα και μας κατηγορούσατε. Δεν συμφωνώ εγώ στα έκτακτα. Και τότε δεν συμφωνούσα, όταν ήμασταν διοίκηση. Δεν πειράζει, μερικά εμείς θα συμφωνήσουμε. Αλλά όταν φέρνετε ένα έκτακτο που λέτε από δύο χιλιάδες δεκαεπτάμιση, δεν πρέπει να δικαιολογήσετε τι μελέτη, τι προμήθεια, ποιος τι θα κάνετε;»

Το «έπρεπε να διδαχτείτε» όμως, που ακούστηκε από τον κύριο Σταυρίδη, δεν μπορούσε να μην δημιουργήσει, έστω και για εκατοστά του δευτερολέπτου, συνειρμούς. Όσο για τα υπόλοιπα που είπε ο κύριος Σταυρίδης για τα έκτακτα θέματα, ήταν όπως τα διαβάζει ο αναγνώστης.

«Κι εμείς φέρναμε έκτακτα», «Δεν συμφωνώ εγώ στα έκτακτα», «και τότε δεν συμφωνούσα», «δεν πειράζει». Ας βγάλει τα συμπεράσματά του ο αναγνώστης, αναζητώντας ταυτόχρονα πότε, στα χρόνια της διοίκησης Μανδαλιανού, ο κύριος Σταυρίδης καταψήφισε τη συζήτηση έκτακτου θέματος.

Κιμ. Ο.

Ο Γιώργος Σταυρίδης αυτοκαλωσορίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου!
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ