Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κύριος Μανδαλιανός ασκεί αντιπολίτευση χωρίς να ακούει τη διοίκηση του Δήμου

Ο κύριος Μανδαλιανός ασκεί αντιπολίτευση χωρίς να ακούει τη διοίκηση του Δήμου

Στην εισήγηση της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Βασίλης Βόγγαλης, εκτός των άλλων, είπε και τα παρακάτω:

«Να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν τον προηγούμενο αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, τον κύριο Ταξίδη, γιατί έκανε καλή δουλειά. Υπήρχε μία καλή βάση παρότι κάναμε πάρα πολλές αλλαγές. Αλλά είχαμε μια βάση».

Τι καταλαβαίνει κάποιος από αυτά που είπε ο κύριος Βόγγαλης; Ότι αναγνωρίζει την προσφορά του Χρήστου Ταξίδη, αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών με τη διοίκηση Μανδαλιανού, όσον αφορά τη σύνταξη του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Τι είπε ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, όταν έλαβε το λόγο, για τα όσα είπε ο Βασίλης Βόγγαλης όσον αφορά τη συμβολή του Χρήστου Ταξίδη στη σύνταξη του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας; Είπε τα παρακάτω:

«Να διορθώσω λίγο τον κύριο Βόγγαλη. Μπράβο γι’ αυτό τον συντονισμό που κάνατε. Κάνατε δουλειά πραγματικά. Να διορθώσω όμως ότι και ο κύριος Ταξίδης, ο προηγούμενος αντιδήμαρχος Διοικητικών, έκανε δουλειά την οποία παρουσίασε και την οποία τότε δεν ψηφίσατε για πολιτικούς λόγους. Είχατε κάθε δικαίωμα. Επίσης επειδή δεν ήμασταν η πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως είσαστε τώρα, αναγκαστικά η απόφασή σας έγινε δεκτή. Άρα δουλεύτηκε και παρουσιάστηκε κάτι. Δεν είναι ότι δεν παρουσιάσαμε τίποτα, γιατί κάτι τέτοιο είπατε κάποια στιγμή. Δουλεύτηκε και παρουσιάστηκε».

Πότε είπε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Βασίλης Βόγγαλης, ότι ο κύριος Ταξίδης δεν παρουσίασε τίποτα; Που ήταν ο κύριος Μανδαλιανός, όταν ο κύριος Βόγγαλης μίλησε για τη συμβολή του κυρίου Ταξίδη στη σύνταξη του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας;

Ίσως ο κύριος Μανδαλιανός να περίμενε ότι ο κύριος Βόγγαλης θα απαξιώσει τον ΟΕΥ που σύνταξε ο κύριος Ταξίδης. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε. Φαίνεται ότι ο κύριος Μανδαλιανός ασκεί αντιπολίτευση χωρίς να ακούει τι λέει η διοίκηση του Δήμου, όπως ασκούσε διοίκηση χωρίς να ακούει τι έλεγε η αντιπολίτευση, πράγμα το οποίο είχε επισημανθεί πολλές φορές, αλλά ποτέ δεν λήφθηκε υπόψιν από τον τέως δήμαρχο.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ