Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΛευτέρης Αλεξανδρίδης: Καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Το παρακάτω μήνυμα έστειλε στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, από το λογαριασμό στο facebook της παράταξής του «Δήμος Πρωταγωνιστής»:

«Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Θα ήθελα να σας ευχηθώ ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις! Καθώς φτάνετε στον τερματισμό ενός “μαραθωνίου” μελέτης, σκληρής δουλειάς, προσπαθειών και θυσιών, εύχομαι οι κόποι σας να ανταμειφθούν, οι αγώνες σας να επιβραβευθούν και να ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες για υλοποιήσετε όλα όσα ονειρεύεστε.

Θα ήθελα να σας επισημάνω, βεβαίως, ότι η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν αποτελεί “μονόδρομο” που θα καθορίσει την πορεία της ζωής σας, αλλά μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε μπροστά σας, για να τις αδράξετε και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Γονείς και εκπαιδευτικοί, η συμβολή σας είναι σημαντική σε αυτήν τη δοκιμασία. Συνεχίστε να προσφέρετε την πολύτιμη στήριξή σας στα παιδιά μας, παρέχοντάς τους την ηρεμία, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία που χρειάζονται.

Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους σας!».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ