Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑς ελπίσουμε ότι δεν έφτιαξε τον ΟΕΥ για να καλύψει αυτά που...

Ας ελπίσουμε ότι δεν έφτιαξε τον ΟΕΥ για να καλύψει αυτά που δεν θα κάνει

Του Γιάννη Καμαρινού

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ψήφισε την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας εντός πενταμήνου και όχι εντός εξαμήνου, όπως ήταν υποχρεωμένη από το νόμο. Η διοίκηση του δήμου ήταν ιδιαιτέρως γρήγορη στην ψήφιση του ΟΕΥ.

Ας ελπίσουμε ότι η διοίκηση του δήμου βιάστηκε να ψηφίσει τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας για το λόγο που είπε, δηλαδή για να κλείσει τις πόρτες στους υπαλλήλους που θέλουν να φύγουν από τον δήμο και όχι για να το παρουσιάσει ως κατόρθωμα, επειδή δεν θα κάνει τα υπόλοιπα που δεσμεύτηκε να κάνει στο πρώτο εξάμηνο της θητείας της.

Μένει ένας μήνας για να κλείσει το πρώτο εξάμηνο διοίκησης Αλεξανδρίδη. Ο χρόνος περνάει σαν νερό. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε διανοιγμένη την οδό Ιπποδρομίου στην κάτω Ηλιούπολη και σε λειτουργία το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Τα παραπάνω είναι δύο βασικά έργα, για των οποίων την ολοκλήρωση εντός εξαμήνου έχει δεσμευτεί ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου. Θα αναρωτηθεί κανείς τι θα γίνει εάν τα συγκεκριμένα έργα ολοκληρωθούν λίγο αργότερο. Το ερώτημα είναι πόσο αργότερα και, στη βάση αυτού του ερωτήματος, εγώ θα αναρωτηθώ πότε θα ολοκληρωθούν το στάδιο και το κολυμβητήριο, για τα οποία επίσης δεσμεύτηκε ο δήμαρχος.

Η μικρή(;) καθυστέρηση στα μικρά έργα είναι προάγγελος μεγάλων καθυστερήσεων στα μεγάλα έργα. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας δεν έγινε γρήγορα για να καλύψει όσα δεν θα γίνουν, ενώ για την υλοποίησή τους έχει δεσμευτεί ο δήμαρχος και προεκλογικά και μετεκλογικά.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ