Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕγκαινιάζεται η πρώτη στάση του ΜΕΤΡΟ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Εγκαινιάζεται η πρώτη στάση του ΜΕΤΡΟ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Στην TV100 παραχώρησε συνέντευξη ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, και η συνέντευξη ξεκίνησε με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει ότι, σύμφωνα με αυτά που κατάλαβε ο ίδιος, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι ένας από τους πιο κερδισμένους δήμους στο θέμα των επεκτάσεων του ΜΕΤΡΟ!

Ακολούθησε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας, ο οποίος επίσης ήταν παρών στο στούντιο, για να πει ότι δεν χωράει αμφιβολία πως είναι θετική η εξέλιξη των επεκτάσεων του ΜΕΤΡΟ. «Επιτέλους είδαμε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια για το συγκοινωνιακό χάρτη στην πόλη της Θεσσαλονίκης», συμπλήρωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου τοποθετήθηκε για τις επεκτάσεις του ΜΕΤΡΟ λέγοντας ότι επανερχόμαστε στην κανονικότητα, λες και τα λόγια τα οποία ειπώθηκαν θα γίνουν πράξη αύριο, αν ποτέ γίνουν πράξη στην πόλη της υποθαλάσσιας αρτηρίας! Συνέχισε λέγοντας ότι το ΜΕΤΡΟ θα έπρεπε να επεκταθεί πρώτα στα δυτικά και μετά στην Καλαμαριά, γιατί στα δυτικά κατοικεί πιο πολύς κόσμος. Το ότι το ΜΕΤΡΟ θα έπρεπε να ξεκινάει από την Σίνδο και να φτάνει στο αεροδρόμιο φαίνεται πως δεν είναι στο μυαλό κανενός από αυτούς που ζούνε στην πόλη των μειωμένων απαιτήσεων, όπως δεν περνάει από το μυαλό τους ότι η πόλη θα έπρεπε να απαιτεί από την κεντρική εξουσία και όχι να τίθενται ζητήματα μεταξύ δυτικής και ανατολικής Θεσσαλονίκης με τον τρόπο που τίθενται μεταξύ βόρειας και νότιας Ελλάδας.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης δήλωσε ευχαριστημένος για τις πέντε στάσεις του ΜΕΤΡΟ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Ο δήμαρχος μίλησε με τέτοια σιγουριά γι’ αυτές τις στάσεις που εάν οι κάτοικοι του δήμου ήταν ενημερωμένοι για την εκπομπή και την έβλεπαν, θα ξεχύνονταν στους δρόμους να τις δούνε σαν να είχαν κατασκευαστεί και να πανηγυρίσουν για τη μεγάλη επιτυχία.

Καλό είναι πριν από τις ευρωεκλογές και καθώς φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να έρθει στο δήμο και να ανακοινώσει χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, η διοίκηση του δήμου να οργανώσει εγκαίνια σε τουλάχιστον μία στάση του ΜΕΤΡΟ. Τη στάση μπορούν να τη φτιάξουν με μακέτες, σαν εκείνες τις μακέτες που κορόιδευαν κατά τα εγκαίνια μια άλλης στάσης του ΜΕΤΡΟ από τον πρώην πρωθυπουργό.

Θεόφραστος Ασκλήπης

Το υδροκέφαλο κράτος των Αθηνών φταίει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;
Το μενού στα εγκαίνια της στάσης του ΜΕΤΡΟ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ