Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜόνιμη αρχιμουσικός στη Φιλαρμονική του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Μόνιμη αρχιμουσικός στη Φιλαρμονική του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ένα μεγάλο βήμα στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και της ισχυροποίησης της Φιλαρμονικής έκανε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, αφού πλέον η Φιλαρμονική έχει μόνιμη αρχιμουσικό.

Με πρωτοβουλία και ενέργειες του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, και με δεδομένο ότι ο Δήμος δεν μπορούσε να προσλάβει αρχιμουσικό, γιατί δεν είχε τέτοια ειδικότητα στο οργανόγραμμά του, βρέθηκε μουσικός του Δήμου Θεσσαλονίκης που ήθελε να μετακινηθεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ξεκίνησε η διαδικασία μετακίνησής της.

Η μουσικός Μαργίτσα Ψιλοπούλου από την αρχή του χρόνου, όταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παναγιώτης Καμπαρούδης, και ο αμισθί ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου για την φιλαρμονική, Μουμουλίδης Σταύρος, ξεκίνησαν τη διαδικασία ανασυγκρότησης της φιλαρμονικής, συμμετείχε προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες της πολλά απογεύματα, προκειμένου να παρουσιαστεί η φιλαρμονική την 25η Μαρτίου, στην ειρηνοδρομία και την Μεγάλη Παρασκευή.

Ο ενιαίος Δήμος Κορδελιού Ευόσμου αποκτά για πρώτη φορά μόνιμο μουσικό. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η φιλαρμονική εντάσσεται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο οποίος θα ψηφιστεί σύντομα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί φιλαρμονική αντάξια του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας.

Θα ήταν λάθος να παραλειφθεί το γεγονός ότι ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Βασίλης Βόγγαλης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλη τη διαδικασία μετακίνησης της μουσικού στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου να υπάρξει αίσιο τέλος για τον Δήμο μας.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ