Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜόνιμη αρχιμουσικός στη Φιλαρμονική του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Μόνιμη αρχιμουσικός στη Φιλαρμονική του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ένα μεγάλο βήμα στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και της ισχυροποίησης της Φιλαρμονικής έκανε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, αφού πλέον η Φιλαρμονική έχει μόνιμη αρχιμουσικό.

Με πρωτοβουλία και ενέργειες του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, και με δεδομένο ότι ο Δήμος δεν μπορούσε να προσλάβει αρχιμουσικό, γιατί δεν είχε τέτοια ειδικότητα στο οργανόγραμμά του, βρέθηκε μουσικός του Δήμου Θεσσαλονίκης που ήθελε να μετακινηθεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ξεκίνησε η διαδικασία μετακίνησής της.

Η μουσικός Μαργίτσα Ψιλοπούλου από την αρχή του χρόνου, όταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παναγιώτης Καμπαρούδης, και ο αμισθί ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου για την φιλαρμονική, Μουμουλίδης Σταύρος, ξεκίνησαν τη διαδικασία ανασυγκρότησης της φιλαρμονικής, συμμετείχε προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες της πολλά απογεύματα, προκειμένου να παρουσιαστεί η φιλαρμονική την 25η Μαρτίου, στην ειρηνοδρομία και την Μεγάλη Παρασκευή.

Ο ενιαίος Δήμος Κορδελιού Ευόσμου αποκτά για πρώτη φορά μόνιμο μουσικό. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η φιλαρμονική εντάσσεται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο οποίος θα ψηφιστεί σύντομα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί φιλαρμονική αντάξια του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας.

Θα ήταν λάθος να παραλειφθεί το γεγονός ότι ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Βασίλης Βόγγαλης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλη τη διαδικασία μετακίνησης της μουσικού στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου να υπάρξει αίσιο τέλος για τον Δήμο μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ