Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆρση διώξεων παρατρεχάμενων της διοίκησης Αλεξανδρίδη

Άρση διώξεων παρατρεχάμενων της διοίκησης Αλεξανδρίδη

Του Σωτήρη Παπανικολάου

Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όταν ζητείται η άρση της βουλευτικής ασυλίας κάποιου βουλευτή για κάποιο αδίκημα, ο βουλευτής, τουλάχιστον από ευθιξία, ζητάει από τους συναδέλφους του να ψηφίσουν ώστε να αρθεί η ασυλία του για να αποδείξει στο δικαστήριο ότι αδίκως κατηγορείται.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και στο Δημοτικό του Συμβούλιο δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου η διοίκηση Αλεξανδρίδη αποσύρει τη μία μετά την άλλη προσφυγές του δήμου κατά ανθρώπων που τον συκοφάντησαν και τον διέσυραν.

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη αποσύρει τις προσφυγές σε βάρος ανθρώπων που συκοφάντησαν το δήμο. Οι παρατρεχάμενοι της διοίκησης Αλεξανδρίδη δεν θέλουν να βρεθούν ενώπιον των δικαστηρίων για όσα έπραξαν σε βάρος του δήμου. Καμία ευθιξία, έστω για τα μάτια του κόσμου.

Επί πέντε μήνες διοίκησης Αλεξανδρίδη μπορεί να μην είδαμε τίποτα το ουσιαστικό, μπορεί να ακούμε συνεχώς «ΘΑ», τα οποία όσο πάνε πληθαίνουν και μεγαλώνουν, αλλά βλέπουμε άρση προσφυγών στη Δικαιοσύνη κατά παρατρεχάμενων και στελεχών της.

Μπορεί στο πρώτο εξάμηνο της διοίκησης Αλεξανδρίδη να μην δούμε κανένα έργο από αυτά που υποσχέθηκε, αλλά βλέπουμε να μοιράζει συγχωροχάρτια σε όσους ζημίωσαν το δήμο με τις αβάσιμες καταγγελίες τους. Συγχωροχάρτια στους καταγγέλλοντες, συγχωροχάρτια για τη δυσοσμία και άντε να δούμε τι άλλα συγχωροχάρτια θα μοιράσει και σε ποιους.

Ο Σωτήρης Παπανικολάου ήταν διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ