Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓήπεδο χωρίς δοκάρια και πάρκο χωρίς παγκάκια με τη διοίκηση Μανδαλιανού

Γήπεδο χωρίς δοκάρια και πάρκο χωρίς παγκάκια με τη διοίκηση Μανδαλιανού

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Μαΐου 2024, ακούσαμε από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού ότι δεν συμπεριλαμβάνονταν τα δοκάρια στη μελέτη για την ανάπλαση του δημοτικού γηπέδου που βρίσκεται στο στρατόπεδο Παπακυριαζή.

«Πρώτη φορά είδα, σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, να γίνεται μελέτη για γήπεδο χωρίς να είναι μέσα τα δοκάρια», τόνισε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου, Δημήτρης Σίτσας.

Η μελέτη είχε γίνει από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τη διοίκηση Μανδαλιανού, γι’ αυτό στον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε να απαντήσει ο Κώστας Σωτηράκης, αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος επί διοίκησης Μανδαλιανού.

Η απάντηση που κυρίου Σωτηράκη ήταν ότι τα δοκάρια δεν μπήκαν στη μελέτη γιατί ο προϋπολογισμός του έργου δεν επαρκούσε για κάτι τέτοιο! Μάλιστα, με έναν περίεργο τρόπο, έριξε την ευθύνη στον Προϊστάμενο Οικονομικών Υπηρεσιών που δεν έδωσε στη διοίκηση Μανδαλιανού περισσότερα χρήματα για να βάλει και τα δοκάρια!

Δεν έφταναν όμως τα παραπάνω. Ο κύριος Σωτηράκης συμπλήρωσε πως υπήρχε μελέτη για πάρκο χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη ώστε να τοποθετηθούν παγκάκια, επειδή τα χρήματα του προϋπολογισμού δεν κάλυπταν κάτι τέτοιο.

Γήπεδο χωρίς δοκάρια και πάρκο χωρίς παγκάκια με τη διοίκηση Μανδαλιανού, επειδή δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν χρήματα ούτε για τα αυτονόητα και τολμάνε να παρουσιάζουν τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις ως αυτονόητες.

Αυτονόητα λοιπόν οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου δεν έδωσαν στην παράταξη Μανδαλιανού δεύτερη ευκαιρία να διοικήσει το δήμο και να κάνει μελέτες για γήπεδα χωρίς δοκάρια και για πάρκα χωρίς παγκάκια.

Τα παραπάνω όμως δεν είναι παράξενα. Η διοίκηση Μανδαλιανού πανηγύρισε ως μεγαλύτερο επίτευγμά της την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, μιας μελέτης που δεν έγινε ποτέ!!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ