Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαραιτήθηκε ο Κώστας Αμανατιάδης από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Παραιτήθηκε ο Κώστας Αμανατιάδης από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Παραιτήθηκε για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, με επιστολή του στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, ο Κώστας Αμανατιάδης από τις θέσεις του δημοτικού συμβούλου και του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου.

Ο κύριος Αμανατιάδης ήταν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανδαλιανού, υπήρξε αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου.

«Θεωρώ πως είναι απώλεια για το Δημοτικό Συμβούλιο», είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κεραμιδάς, αφού πρώτα διάβασε την επιστολή παραίτησης του κυρίου Αμανατιάδη.

Ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης ευχήθηκε στον Κώστα Αμανατιάδη να ξεπεράσει η σύζυγός του τα προβλήματα υγείας και τόνισε ότι ο κύριος Αμανατιάδης προσέφερε από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός εξέφρασε το θαυμασμό του στο γεγονός ότι ο Κώστας Αμανατιάδης επεδείκνυε μεγάλη υπομονή, παρ’ όλο που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. «Ήταν εργάτης. Καταλαβαίνω του λόγους που πρέπει να αποχωρήσει. Να είναι καλά. Περαστικά στη γυναίκα του», συμπλήρωσε ο κύριος Μανδαλιανός.

«Σίγουρα είναι απώλεια για το Δημοτικό Συμβούλιο. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στη σύζυγό του», είπε η Μαρία Μανούκα.

Ο Θανάσης Κοκονάς τόνισε ότι ο Κώστας Αμανατιάδης ήταν έντιμος πολιτικά αντίπαλος και ότι πρόσφερε από την πλευρά του κυρίως στη Δημοτική Επιχείρηση, όσο ήταν πρόεδρός της. «Είχαμε καλή συνεργασία. Περαστικά στη σύζυγό του», συμπλήρωσε ο κύριος Κοκονάς.

Ο πρώτος αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανδαλιανού που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Αμανατιάδη είναι ο Γιώργος Σταυρίδης.

Ο Γιώργος Σταυρίδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ