Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠου χάθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Που χάθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Διαβάζοντας κάποιος το δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που ενημερώνει ότι η Εξοχότατη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα βρεθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου και στη Δυτική Θεσσαλονίκη, αναρωτιέται που χάθηκε η κυρία Σακελλαροπούλου.

Κατόπιν ο κάποιος καταλαβαίνει ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα βρεθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου και στη Δυτική Θεσσαλονίκη, αλλά θα επισκεφτεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου και τη Δυτική Θεσσαλονίκη. Δηλαδή η κυρία Σακελλαροπούλου δεν χάθηκε κάπου και θα βρεθεί στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Έπειτα ενημερωνόμαστε ότι η πόλη μας υποδέχεται την εξοχότατη Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Η πόλη μας; Ποια πόλη μας; Η πόλη Κορδελιού; Η πόλη Ευόσμου; Η πόλη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου, τουτέστιν η Τρίπολις;

Πλέον δεν είμαστε δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης; Είμαστε πόλις; Από που μέχρι που; Είμαστε πόλη ή μεγαλούπολη, αφού ως δήμος είμαστε ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας; Είμαστε η Τρίπολη ή η Μεγαλούπολη;

Πάντως θα καταγραφεί ως σημαντική επιτυχία της διοίκησης του δήμου η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο δήμο και ας είναι από σπόντα, αφού η κυρία Σακελλαροπούλου θα επισκεφτεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου που βρίσκεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Το πρόγραμμα της Προέδρου της Δημοκρατίας θα είναι σίγουρα αυστηρό και πέραν του Ιερού Ναού δεν θα πάει πουθενά αλλού στο δήμο. Εάν όμως (μία στο εκατομμύριο) εκφράσει την επιθυμία να πάει κάπου, μην τυχόν η διοίκηση του δήμου κάνει το λάθος να την πάει στα κουφάρια του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού ή στο Ειδικό Σχολείο Κορδελιού ή σε κάποια υπόγεια αίθουσα διδασκαλίας.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, Στάθης Καϊτετζίδης, ας την πάει μία γρήγορη επίσκεψη στα ΕΛΠΕ για να της παρουσιάσουν τα έργα που έκαναν για τον περιορισμό της δυσοσμίας!

Κρίτων

Λιτανεία σήμερα το βράδυ με πρωτοβουλία της διοίκησης Αλεξανδρίδη…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ