Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στο ΣΤΕΚΙ του ΧΡ-ΑΛ-ΚΩ στην Καραολή και Δημητρίου

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΣΤΕΚΙ του ΧΡ-ΑΛ-ΚΩ στην Καραολή και Δημητρίου

Σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στο ΣΤΕΚΙ του ΧΡ-ΑΛ-ΚΩ σ’ ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 20:00 τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός από το Novasports Prime.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play offs της Super League, είχε αναβληθεί εξαιτίας των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στην Ευρώπη και θα είναι ο μοναδικός αγώνας της σημερινής ημέρας.

Στη βαθμολογία προηγείται η ΑΕΚ με 75 βαθμούς, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 71, ο Παναθηναϊκός επίσης με 71 και ο Ολυμπιακός με 70. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και είναι αυτό που θα διεξαχθεί σήμερα.

Η έκβαση του σημερινού παιχνιδιού είναι πολύ σημαντική. Όποιος από τους δύο κερδίσει μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ισοπαλία θα είναι καταστροφική και για τους δύο.

Στο ΣΤΕΚΙ του Χρήστου, του Αλέκου και του Κώστα (πρώην ΣΤΕΚΙ του ΤΑΜΟΥΡ) στην οδό Καραολή και Δημητρίου 137 στον Εύοσμο (διασταύρωση με οδό Παπάγου) μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες των play off της Super League, όπως επίσης και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Στο ουζερί του Χρήστου, του Αλέκου και του Κώστα μπορείτε να παρακολουθήσετε, με την συνοδεία ποτού και εξαιρετικών μεζέδων, ταυτόχρονα αγώνες που διεξάγονται την ίδια ώρα καθώς διαθέτει τρεις μεγάλες οθόνες.

Στο ουζερί του Χρήστου, του Αλέκου και του Κώστα η παρακολούθηση των playoffs της Super League είναι πραγματική απόλαυση!

Τηλέφωνο κρατήσεων 2313 021721

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ