Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔυστυχώς ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δύσκολα θα πάει μπροστά

Δυστυχώς ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δύσκολα θα πάει μπροστά

Δυστυχώς ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δύσκολα θα πάει μπροστά. Από τη στιγμή που έγινε ο ενιαίος δήμος ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους αντιπολιτευτική τακτική, όπως αυτήν που βλέπουμε στη θητεία της διοίκησης Αλεξανδρίδη. Ούτε επί διοίκησης Λαφαζανίδη, ούτε επί διοίκησης Σούλα, ούτε επί διοίκησης Μανδαλιανού. Μάλιστα τα πρώτα χρόνια των προηγούμενων διοικήσεων η αντιπολίτευση κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους.

Η παράταξη Αλεξανδρίδη αντιμετώπισε μια πρωτόγνωρη αντιπολίτευση πριν ακόμη αναλάβει τη διοίκηση του δήμου. Έφτασε ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός να ρωτάει τη νέα διοίκηση για θέματα που θα έπρεπε να απαντήσει ο ίδιος και να ασκεί αντιπολίτευση στο νέο δήμαρχο την οποία θα έπρεπε να ασκήσει στον εαυτό του.

Φυσικά υπήρξαν θέματα που η διοίκηση Αλεξανδρίδη έδωσε δικαιώματα με το καλημέρα, όπως ήταν η επίσκεψη στα ΕΛΠΕ, τα όσα έγιναν με τις βραβεύσεις στην εκδήλωση για τη γιορτή της γυναίκας, οι αλλαγές στις θέσεις του προσωπικού.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δύσκολα θα πάει μπροστά για έναν ακόμα σημαντικό λόγο. Από την ώρα που έγινε ο ενιαίος δήμος, καμία φορά δεν υπήρξε τόσο έντονη ενδοπαραταξιακή αντιπολίτευση και γκρίνια. Ακόμα και στις διοικήσεις Λαφαζανίδη και Σούλα, οι οποίες κατόπιν διασπάστηκαν και διαλύθηκαν, ούτε στους πρώτους τέσσερις μήνες, ούτε στον πρώτο χρόνο της θητείας τους δεν υπήρξαν ενδοπαραταξιακές γκρίνιες και αλληλοκαρφώματα.

Στην παράταξη Αλεξανδρίδη τέτοιες γκρίνιες άρχισαν να ακούγονται πριν ακόμη αναλάβει τη διοίκηση του δήμου και δυστυχώς όσο πάνε γίνονται πιο έντονες. Φαίνεται πως τον δήμαρχο τον περιμένουν δύσκολες μέρες, οι οποίες δυστυχώς θα μετατρέπονται σε δύσκολες μέρες για το δήμο και τους δημότες.

Ο νέος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης πρέπει να βρει λύσεις και με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και με τους συνοδοιπόρους του και σίγουρα οι λύσεις δεν βρίσκονται στη δημιουργία επανάπαυσης και εικονικής πραγματικότητας. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας, δεν έχει περιθώρια για να χάσει άλλη μια πενταετία. Αυτό θα είναι καταστροφή. Το μόνο που θα μας μένει μετά θα είναι να γίνουμε Κοινότητα του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ