Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣΟλυμπιακός – Άστον Βίλα στο ΣΤΕΚΙ του ΧΡ-ΑΛ-ΚΩ στην Καραολή και Δημητρίου

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα στο ΣΤΕΚΙ του ΧΡ-ΑΛ-ΚΩ στην Καραολή και Δημητρίου

Σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 στο ΣΤΕΚΙ του ΧΡ-ΑΛ-ΚΩ σ’ ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 22:00 τον αγώνα Ολυμπιακός – Άστον Βίλα από το COSMOTE Sport 2.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια ιστορική στιγμή, καθώς φιλοξενεί την Άστον Βίλα με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Conference League, την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena.

Στο ΣΤΕΚΙ του Χρήστου, του Αλέκου και του Κώστα (πρώην ΣΤΕΚΙ του ΤΑΜΟΥΡ) στην οδό Καραολή και Δημητρίου 137 στον Εύοσμο (διασταύρωση με οδό Παπάγου) μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες των play off της Super League και όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Στο ουζερί του Χρήστου, του Αλέκου και του Κώστα μπορείτε να παρακολουθήσετε, με την συνοδεία ποτού και εξαιρετικών μεζέδων, ταυτόχρονα αγώνες που διεξάγονται την ίδια ώρα καθώς διαθέτει τρεις μεγάλες οθόνες.

Στο ουζερί του Χρήστου, του Αλέκου και του Κώστα η παρακολούθηση των playoffs της Super League είναι πραγματική απόλαυση!

Τηλέφωνο κρατήσεων 2313 021721

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ