Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυχαριστήριο μήνυμα του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στους δημότες για τον καθαρό δήμο

Ευχαριστήριο μήνυμα του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στους δημότες για τον καθαρό δήμο

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους δημότες που βοήθησαν να παραμείνει ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου καθαρός τις ημέρες των εορτών

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους δημότες Κορδελιού – Ευόσμου, οι οποίοι, σε συνεργασία με τη διοίκηση του δήμου, συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να παραμείνει η πόλη καθαρή κατά τη διάρκεια των ημερών εορτασμού του Πάσχα, απευθύνει ο δήμαρχος, Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Παράλληλα, ευχαριστεί και τους υπάλληλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τις ημέρες των εορτών.

Ο κ. Αλεξανδρίδης τονίζει το γεγονός ότι οι δημότες άκουσαν την προτροπή αλλά και παράκληση της διοίκησης του δήμου και δεν κατέβασαν τα οικιακά απορρίμματα. Το αποτέλεσμα ήταν οι κάδοι να μην ξεχειλίσουν και η εικόνα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου να είναι ιδιαίτερα ευπρεπής.

«Θέλω μέσα από την ψυχή μου να συγχαρώ και να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες μου, διότι βοήθησαν πάρα πολύ τις ημέρες των αργιών, για να μείνει η πόλη μας καθαρή. Άκουσαν την παράκλησή μας και δεν κατέβασαν τα σκουπίδια τους στους κάδους. Η συνεργασία διοίκησης και υπαλλήλων καθαριότητας, με τη μεγάλη στήριξη των δημοτών είχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διοίκηση του δήμου εφαρμόζει το πρόγραμμά της και οι υπάλληλοι καθαριότητας κάνουν καθημερινά το ανθρωπίνως δυνατό, ώστε ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου να αποτελέσει πρότυπο καθαριότητας και ευταξίας. Αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί, όμως, μόνο με τη βοήθεια των συμπολιτών μας. Όλοι μαζί, διοίκηση και δημότες σε άριστη συνεργασία, θα καταφέρουμε να κρατάμε πάντοτε το δήμο μας καθαρό και ευπρεπή», τονίζει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ