Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣημαντική συζήτηση που δεν μεταδόθηκε από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου στο youtube

Σημαντική συζήτηση που δεν μεταδόθηκε από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου στο youtube

Χθες, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου με διαδικαστικά θέματα.

Πριν όμως τη συζήτηση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, έγινε συζήτηση για την αναβολή του δικαστηρίου που είχε ο δήμος με τα ΕΛΠΕ. Η αναβολή αυτή έγινε με υπαιτιότητα του δήμου και όχι των ΕΛΠΕ.

Επίσης συζητήθηκε επιστολή των ΕΛΠΕ προς το δήμο Κορδελιού Ευόσμου με την οποία καλούν αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου να επισκεφτεί τα ΕΛΠΕ για να δει την πρόοδο των εργασιών που έκαναν για τον περιορισμό της δυσοσμίας.

Ο δήμαρχος αποδέχτηκε την πρόσκληση των ΕΛΠΕ και κάλεσε τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης να κάνουν το ίδιο. Στην προσπάθειά του να εξηγήσει γιατί δεν δεχόταν να κάνει το ίδιο όσο ήταν αντιπολίτευση, ρώτησε επανειλημμένως τον τέως δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό εάν τότε τα ΕΛΠΕ είχαν στείλει επίσημη επιστολή. Ο κύριος Αλεξανδρίδης δηλαδή αρνείτο να επισκεφτεί ως αντιπολίτευση τα ΕΛΠΕ γιατί δεν τον είχαν καλέσει επίσημα!

Στη συζήτηση που έγινε ειπώθηκαν σοβαρά και σημαντικά πράγματα απ’ όλες τις πλευρές του Δημοτικού Συμβουλίου, τα οποία οι δημότες θα έπρεπε να ακούσουν, για να γνωρίζουν τι πρεσβεύει ο καθένας στο ζήτημα. Δεν άκουσαν όμως γιατί η διοίκηση του δήμου -ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου- επέλεξαν αυτή η συζήτηση να γίνει άτυπα πριν από τη συνεδρίαση και όχι στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να μην μεταδίδονται από το κανάλι του δήμου στο youtube και να μην καταγράφονται.

Η «Αγκίδα» θα ενημερώσει τους αναγνώστες της στη διαδικτυακή εκπομπή της «Προσυμβούλιο» για τα όσα ειπώθηκαν πριν από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου. Η διαδικτυακή εκπομπή θα δημοσιευτεί εντός της ημέρας.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα βρωμίζει τα ΕΛΠΕ για αντίποινα;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ