Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ «ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΙΔΙΕΣ» στη βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ «ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΙΔΙΕΣ» στη βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου

Η Αντιδημαρχία Παιδείας Σχολικής Στέγης Προσχολικής Αγωγής & Δραστηριοτήτων δια της Βιβλιοθήκης Ευόσμου και οι Εκδόσεις «ΔΙΑΝΟΙΑ» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος « ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΙΔΙΕΣ» με ομιλήτρια την συγγραφέα Ελένη Βουδούρη την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις 19.00 στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου Μ. Αλεξάνδρου 57, 2ος όροφος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Μόνικα, μια νέα που ζει στην Ελλάδα, με τη φιλοδοξία να σπουδάσει Ιατρική, φεύγει στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό της. Εκεί, θα έρθει κοντά με ορισμένα παιδιά. Στην παρέα υπάρχει μια κοπέλα ίδια με εκείνη, σαν δίδυμη αδελφή της, κι όμως άκρως αντίθετη. Σύντομα, η ηρωίδα μας ανακαλύπτει ότι οι φίλοι της έχουν μεγάλα μυστικά που θα καθορίσουν τη ζωή της. Το παρελθόν έρχεται να κυνηγήσει ολόκληρη την παρέα ενώ οι εχθροί δύσκολα διακρίνονται από τους φίλους. Τι συμβαίνει όταν το όνειρο καταλήγει σε εφιάλτη; Ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός; Πώς θα αντιδράσουν όταν μάθουν ότι βρίσκεται ανάμεσά τους;

Μαγικά ξόρκια, παλιές ιστορίες, έρωτες και αρνήσεις αναβιώνουν μαζί με την αλήθεια που ακολουθεί τη Μόνικα και τους φίλους της κάτω από το φως του ήλιου και της σελήνης.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ