Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΞανά ως καλά παιδιά παρουσιάζονται αυτοί που διέσυραν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ξανά ως καλά παιδιά παρουσιάζονται αυτοί που διέσυραν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου επί μία δεκαετία ασχολούταν με καταγγελίες, αντί να ασχολείται με το πώς θα πάει μπροστά και με το πώς θα αναπτυχθεί.

Οι καταγγελίες σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είχαν ονοματεπώνυμο, εκτός από αυτές που έγιναν ανώνυμα και με κουκούλα.

Όλα εκείνα τα καλόπαιδα που έβαλαν το χέρι τους στο να μείνει ο δήμος στάσιμος, όλα εκείνα τα καλόπαιδα που υποχρέωσαν μεγάλο αριθμό υπαλλήλων του δήμου να δίνει απαντήσεις στις καταγγελίες τους, όλα εκείνα τα καλόπαιδα που κατασπατάλησαν εκατοντάδες ή και χιλιάδες εργατοώρες υπαλλήλων του δήμου, προσπαθούν ξανά να έρθουν στην επιφάνεια.

Έμειναν για λίγο καιρό στην αφάνεια, προκειμένου να ξεχαστούν οι αθλιότητές τους σε βάρος τελικά του δήμου και των δημοτών, και τώρα επανεμφανίζονται ξανά ντυμένοι την προβιά του καλού παιδιού.

Δυστυχώς εκείνους όλους που ζημίωσαν το δήμο φαίνεται ότι η διοίκηση Αλεξανδρίδη τους περνάει από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνο η διοίκηση Αλεξανδρίδη. Είναι και σύλλογοι και πολίτες ξεχωριστά που δεν ήξεραν ή λένε ότι δεν ήξεραν, αλλά κι όταν έμαθαν δεν τους ένοιαξε γιατί στους ίδιους προσωπικά οι καταγγέλλοντες δεν έκαναν απολύτως κανένα κακό.

Μπορεί δηλαδή συγκεκριμένος καταγγέλλοντας να γνώριζε ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει με χαρτιά στο δήμο, να μην μιλούσε, να κατήγγελλε την ίδια στιγμή ανυπόστατα ανθρώπους, αλλά επειδή συμμετέχει δραστήρια σε συλλόγους, κάποιοι να τον προβάλλουν και να τον αναβαπτίζουν.

Δεν πρόκειται έτσι να πάει ο δήμος ούτε μισό βήμα μπροστά. Δεν γίνεται άνθρωποι που ζημίωσαν το δήμο να υποθάλπονται είτε από τη διοίκηση του δήμου είτε από συλλόγους είτε από ανθρώπους προσωπικά. Δεν γίνεται «να κρεμιέται στα μανταλάκια» ο Σταυρίδης για μία σκάλα έξοδο κινδύνου, αλλά να προστατεύεται κάποιος που και εξαιτίας του κόντεψε να χαθεί η δημοτική περιουσία του ακινήτου του ΘΕΠΑΝ αξίας περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτά δεν γίνονται.

Δεν γίνεται να παρουσιάζονται ξανά ως καλά παιδιά αυτοί που διέσυραν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, που σπίλωσαν αιρετούς και υπαλλήλους του. Δεν γίνεται.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ