Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔήμαρχος και αντιδήμαρχοι αγόρασαν λαμπάδες και πασχαλινά δώρα…

Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι αγόρασαν λαμπάδες και πασχαλινά δώρα…

Διαβάζουμε στη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook ότι ο δήμαρχος συνοδευόμενος από στελέχη της διοίκησης επισκέφτηκαν το πασχαλινό παζάρι του 3ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και του ΕΕΕΕΚ Ελευθερίου Κορδελιού στην πλατεία Ευόσμου.

Αυτό αποτελεί είδηση η οποία μπορεί και πρέπει να μεταδοθεί από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook και από την ιστοσελίδα του δήμου. Πρέπει να ενημερωθούν οι δημότες ότι έγινε ένα τέτοιο παζάρι και ο δήμαρχος με στελέχη της διοίκησης το τίμησαν με την παρουσία τους.

Όμως το κείμενο που αναρτήθηκε στη σελίδα του δήμου στο facebook συμπληρώνεται από την πληροφορία ότι ο δήμαρχος και τα στελέχη της διοίκησης αγόρασαν λαμπάδες και άλλα δώρα! Μάλιστα μία φωτογραφία από αυτές που συνοδεύουν το κείμενο αποθανατίζει τον δήμαρχο την ώρα που ψωνίζει!!

Δηλαδή στο μέλλον δύναται να δούμε κείμενα για την παρουσία του δημάρχου σε εκδηλώσεις συλλόγων με τη συνοδεία στελεχών της διοίκησης, όπου έφαγαν, ήπιαν, ήρθαν στο τσακίρ κέφι, χόρεψαν κι αγόρασαν λαχεία για ενίσχυση; Είναι πληροφορίες αυτές που μπορεί να μεταδίδονται από τα Μέσα Επικοινωνίας του δήμου;

Φαίνεται πως το πνεύμα του Πίκου Απίκου πλανάται και μέσα στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου και πάνω από το δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου και αυτό είναι κακός οιωνός για το μέλλον.

Κρίτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ