Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπό που προέκυψε κύριε Καϊτετζίδη η επιτροπή ελέγχου της δυσοσμίας;

Από που προέκυψε κύριε Καϊτετζίδη η επιτροπή ελέγχου της δυσοσμίας;

Του Γιάννη Καμαρινού

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Απριλίου 2024, μιλήσατε κύριε Καϊτετζίδη ως πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου της δυσοσμίας και της ρύπανσης.

Μας είπατε κύριε Καϊτετζίδη ότι σε έναν περίπου μήνα θα μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα των μετρήσεων από τους αισθητήρες που θα τοποθετηθούν.

Αυτό που δεν μας είπατε κύριε Καϊτετζίδη είναι με ποιου την πρωτοβουλία τοποθετούνται οι αισθητήρες, με ποια κριτήρια τοποθετούνται όπου τοποθετούνται, ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες τις επιτροπής, με απόφαση ποιου συλλογικού οργάνου προέκυψε αυτή η επιτροπή, με απόφαση ποιου συλλογικού οργάνου προέκυψε η σύνθεση της επιτροπής και με απόφαση ποιου συλλογικού οργάνου προκύψατε εσείς ως πρόεδρος.

Μέχρι να γίνετε διοίκηση κύριε Καϊτετζίδη θεωρούσατε ότι δεν ήταν σωστά αυτά που έλεγε ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός περί νέων μετρήσεων αφού υπάρχουν οι προηγούμενες μετρήσεις και αφού στο δήμο συνεχίζει να βρωμάει. Τώρα που γίνατε διοίκηση προσχωρείτε στην άποψη του κυρίου Μανδαλιανού ότι μπορεί οι μύτες των δημοτών που αντιλαμβάνονται τη δυσοσμία να είναι υποκειμενικές; Και τότε γιατί κάνατε τόσο πόλεμο στον κύριο Μανδαλιανό, αφού συμφωνούσατε μαζί του;

Ο δήμαρχος είπε ότι πίεσε για να γίνετε πρόεδρος στη συγκεκριμένη επιτροπή, γιατί σας έχει εμπιστοσύνη. Εγώ πάλι θα σας ρωτήσω αν σας είπε κάτι και για τη δυσοσμία ο μακαριστός Μητροπολίτης Διονύσιος Α΄. Γιατί αν σας είπε, ζήτω που καήκαμε. Ζω με την ελπίδα ότι δεν θα ξεχάσετε και σ’ αυτήν την περίπτωση να μας πείτε κάτι πολύ σημαντικό, όπως ξεχάσατε να μας πείτε για τα έγγραφα και τις αποφάσεις που αποδείκνυαν ότι το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) ανήκει στο δήμο. Αυτά γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και όχι γιατί έχω αυταπάτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ