Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔιαδικασία απευθείας ανάθεσης για αποψίλωση οικοπέδων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Διαδικασία απευθείας ανάθεσης για αποψίλωση οικοπέδων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου πρόκειται να προβεί σε σύναψη δημόσιας σύμβασης, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα της παρ. 10 άρθρο 6 του ν. 4412/2016 για την Ομάδα Α (Αποψίλωση Οικοπέδων διάρκειας τριών (3) μηνών), εκτιμώμενης αξίας 29.760,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, της τεχνικής έκθεσης με τίτλο «Αποψίλωση Οικοπέδων» με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής στο σύνολο των Υπηρεσιών της Ομάδας Α με απόφαση Δημάρχου.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 4412/16.

Οι προσφορές και τα περιλαμβανόμενα σε αυτές στοιχεία συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα ή συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα.

Οι προσφορές θα κατατίθενται, ύστερα από την πρωτοκόλλησή τους από το αρμόδιο γραφείο το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου, επί της οδού Π. Μελά 24 Τ.Κ. 562 24, στο Τμήμα Προμηθειών και Αποθήκης της Οικονομικής Υπηρεσίας (2ος όροφος– Δημαρχείο) είτε αυτοπροσώπως ή και ταχυδρομικώς μέχρι και την ημέρα Τρίτη 23/04/2024 και ώρα 14:00μ.μ.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ