Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔημοτική Κοινότητα Κορδελιού Ευόσμου του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης!

Δημοτική Κοινότητα Κορδελιού Ευόσμου του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης!

Κάποιοι με τις πράξεις τους, άλλοι με τις παραλείψεις τους, έτεροι με την αδιαφορία τους, προσπαθούν να μετατρέψουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε Δημοτική Κοινότητα του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Οι νέοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που προπονούνται στον κλασικό αθλητισμό, κάνουν προπονήσεις στο στάδιο των Αμπελοκήπων, γιατί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει ούτε χωμάτινο στάδιο στίβου.

Οι νέοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που προπονούνται στην κολύμβηση θα σταματήσουν να πηγαίνουν στη Νεάπολη και στο κέντρο και θα πηγαίνουν στο κολυμβητήριο του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, το οποίο θα κατασκευαστεί σύντομα.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας, ο δήμος με τον πιο νεανικό πληθυσμό σε όλη την Ελλάδα, δεν έχει ούτε στάδιο, ούτε κολυμβητήριο. Στάδιο όμως έχει ο δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης, ο πιο μικρός δήμος της δυτικής Θεσσαλονίκης και σύντομα θα έχει και κολυμβητήριο.

Θα ολοκληρωθούν επιτέλους το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού; Θα παραμείνει δήμος ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ή θα είναι στα λόγια δήμος και στην πράξη Δημοτική Κοινότητα του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης;

Τι θα κάνει η Δημοτική Αρχή για να μην καταλήξει ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος ουρά του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης; Τι θα κάνουν οι υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου; Τι θα κάνουν σύλλογοι και φορείς;

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ