Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντιπροσωπεία όλων των παρατάξεων να πάει στην Αθήνα για το κολυμβητήριο

Αντιπροσωπεία όλων των παρατάξεων να πάει στην Αθήνα για το κολυμβητήριο

Του Θανάση Κοκονά

Δεν χωράει άλλη αναβολή. Η ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού πρέπει να δρομολογηθούν εδώ και τώρα.

Ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης πρέπει αύριο κιόλας, μαζί με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, να επισκεφτούν το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και να απαιτήσουν την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου.

Ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης πρέπει μέσα στο μήνα, μαζί με τους επικεφαλής των παρατάξεων, να κατέβουν στην Αθήνα και να απαιτήσουν από την κυβέρνηση την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Στις επισκέψεις μας αυτές πρέπει οπωσδήποτε να είναι παρών ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κύριος Λάζαρος Κυρίζογλου και να απαιτήσει μαζί μας. Οι παρατάξεις Αλεξανδρίδη, Μανδαλιανού και Μανούκα αυτόν στήριξαν στις εκλογές της ΚΕΔΕ.

Στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης δρομολογήθηκε η κατασκευή κολυμβητηρίου, στο δήμο Παύλου Μελά το ΕΑΚ Σταυρούπολης απέκτησε καινούργιο στίβο και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας, ο δήμος με τον νεανικότερο πληθυσμό στην Ελλάδα, δεν έχει ούτε στάδιο, ούτε κολυμβητήριο.

Δεν χωράει ούτε άλλη καθυστέρηση, ούτε άλλη δικαιολογία, ούτε άλλη κοροϊδία. Η ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Η διοίκηση Αλεξανδρίδη θα είναι υπόλογη εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, γι’ αυτό πρέπει να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες, τις οποίες εμείς σαν παράταξη θα στηρίξουμε. Απαιτούμε να πάρουν θέση οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου.

Ο Θανάσης Κοκονάς είναι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ