Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το jobday στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το jobday στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Το Jobday που διοργάνωσε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου από την Αντιδημαρχία Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με την εταιρία skywalker ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ευχαριστούμε την Αντιδημαρχία Πολιτισμού για την παραχώρηση του Πολιτιστικού Κέντρου και προς τους τεχνικούς και υπαλλήλους του Δήμου για την ανεκτίμητη συνδρομή τους στην προετοιμασία και διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού για τη υποστήριξή του καθώς και στον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερίου Κορδελιού για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Skywalker και την Αλεξία Φουκίδου για την άψογη συνεργασία και τη σημαντική συνεισφορά τους στην επιτυχία του Job Day.

Επιπλέον, είμαστε ευγνώμονες προς τους χορηγούς μας, την εταιρία Δ. Μασούτη Ευόσμου και το Mr Coffee, για την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στις προσπάθειές μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την ομάδα μας στο τμήμα επιχειρηματικότητας, και ιδιαίτερα τη Μαρία Σαρηγιαννίδου για την εξαιρετική συνεργασία και την αφοσίωσή τους στον στόχο της εκδήλωσης.

Από την Αντιδημαρχία Επιχειρηματικότητας Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ