Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί δεν ρώτησε η κυρία Μανούκα τον κύριο Μανδαλιανό για το ΔΑΚ;

Γιατί δεν ρώτησε η κυρία Μανούκα τον κύριο Μανδαλιανό για το ΔΑΚ;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Απριλίου 2024, η κυρία Μαρία Μανούκα ρώτησε για την κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο σε σχέση με την Υπηρεσία Πρασίνου που στεγάζεται στο υπόγειό του, γιατί ο νυν δήμαρχος είπε προεκλογικά ότι θα γίνει μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας.

Η κυρία Μανούκα θα μπορούσε να ρωτήσει γι’ αυτό το θέμα τον τέως δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, με τον οποίο η παράταξή της έχει αγαστή συνεργασία. Θα μπορούσε να τον ρωτήσει τι έκανε τέσσερα χρόνια για την μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας. Δεν τον ρώτησε όμως η κυρία Μανούκα.

Ρώτησε τον δήμαρχο τον τριών μηνών. Η κυρία Μανούκα θέλει να κάνει ο κύριος Αλεξανδρίδης σε τρεις μήνες όσα δεν έγιναν επί πολλά χρόνια. Με τέτοιου είδους αντιπολίτευση και με τέτοιου είδους ερωτήσεις θα πορευτεί η παράταξη Μανούκα.

Είναι σαφές ότι η Υπηρεσία Πρασίνου πρέπει να φύγει από το υπόγειο του ΔΑΚ όσο γίνεται πιο σύντομα. Θα πρέπει όμως να πάει κάπου αλλού και για να γίνει αυτό θα πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις. Η ερώτηση λοιπόν προς τη διοίκηση του δήμου είναι που σκέφτεται να στεγάσει την Υπηρεσία Πρασίνου και τι ενέργειες θα κάνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η ερώτηση για το τι γίνεται στο ΔΑΚ σε σχέση με την Υπηρεσία Πρασίνου πήρε την απάντηση από τον δήμαρχο και αυτή ήταν ότι γίνεται ακριβώς ό,τι γινόταν την 1η Ιανουαρίου όταν η παράταξή του ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου.

Δ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ