Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνέστης Κεχαγιάς: Δεν κόπηκε κανένα δέντρο

Ανέστης Κεχαγιάς: Δεν κόπηκε κανένα δέντρο

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Ανέστης Κεχαγιάς, αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Κορδελιού Ευόσμου:

«Είναι προφανές ότι ορισμένοι προσπαθούν να βγούνε από την αφάνεια, στην οποία έχουν πέσει εξαιτίας των δικών τους πράξεων και συμπεριφορών, προκαλώντας για να ανοίξει καβγάς και να ακουστούν ξανά τα ονόματά τους. Εγώ δεν πρόκειται να τους βγάλω από αυτήν την αφάνεια. Ας βρούνε άλλον τρόπο.

Όσον αφορά τα δέντρα τα οποία παρουσιάστηκαν δήθεν να έχουν κοπεί, θέλω να υπογραμμίσω ότι στην τρίμηνη μέχρι τώρα θητεία μου στη θέση του αντιδημάρχου Πρασίνου δεν έχει κοπεί κανένα δέντρο. Αντιθέτως φυτεύουμε δέντρα στη θέση εκείνων που στην κυριολεξία μακελεύτηκαν επί της προηγούμενης διοίκησης.

Ποιος θα ξεχάσει που την ημέρα του Αγίου Δημητρίου, την 26η Οκτωβρίου 2023, συνεργείο μακέλευε στην κυριολεξία δέντρα σε δημοτικούς χώρους; Σ’ εκείνα τα δέντρα βέβαια αφέθηκε και κάμποσος κορμός. Στα δέντρα για τα οποία κατηγορηθήκαμε ότι εμείς κόψαμε, αφέθηκαν κούτσουρα.

Η αντιδημαρχία Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου φυτεύει δέντρα στη θέση εκείνων που κατέστρεψε η προηγούμενη διοίκηση. Πάει πολύ υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την προηγούμενη διοίκηση να προσπαθούν να χρεώσουν στη νέα διοίκηση και στην αντιδημαρχία Πρασίνου τις δικές τους καταστροφές και ευθύνες.

Η αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος όχι μόνο δεν πρόκειται να κόψει δέντρα, αλλά θα φροντίσει να φυτέψει δέντρα στις δεντροδόχους που στέκονται άδειες γιατί η προηγούμενη διοίκηση κώφευε στις εκκλήσεις των κατοίκων να φυτευτούν δέντρα.

Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να κάνω αναφορά στη δράση της προηγούμενης διοίκησης στον τομέα του Πρασίνου. Ο δήμος χωρίς αντεγκλήσεις πρέπει να πάει μπροστά και να γίνει πρωταγωνιστής με συνεργασία. Εμείς ως διοίκηση σ’ αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Αλλά όχι εκεί που μας χρωστούσανε να μας πάρουν και το βόδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ