Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜεγάλο ενδιαφέρον του Κλεάνθη Μανδαλιανού για το Ελευθέριο Κορδελιό

Μεγάλο ενδιαφέρον του Κλεάνθη Μανδαλιανού για το Ελευθέριο Κορδελιό

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Απριλίου 2024, ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Κοινότητα του Ελευθερίου Κορδελιού.

Ο τέως δήμαρχος ρώτησε αν ξεκίνησε η ανάπλαση του πεζόδρομου στο Κορδελιό και η ανάπλαση του πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο κύριος Μανδαλιανός που είχε μετατρέψει σε γιοφύρι της Άρτας το υπόγειο πάρκινγκ του Κορδελιού, αφού ολημερίς το έχτιζε και το βράδυ γκρεμιζόταν, ο κύριος Μανδαλιανός που καμία ενέργεια δεν έκανε ως δήμαρχος για την αναβάθμιση του πεζόδρομου του Ελευθερίου Κορδελιού, ρώτησε τον δήμαρχο των τριών μηνών γι’ αυτά τα δύο ζητήματα.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου η παράταξη Μανδαλιανού ρωτούσε τι θα γίνει με τα στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού, στην τελευταία συνεδρίαση ρωτούσε τι γίνεται με τον πεζόδρομο του Κορδελιού και με το υπόγειο πάρκινγκ.

Η παράταξη Μανδαλιανού ρωτάει για προβλήματα που θα έπρεπε να είχε λύσει η ίδια όταν ήταν διοίκηση, αλλά δεν έλυσε γιατί ασχολιόταν με το πόσες παρελάσεις θα γίνονται στο δήμο. Πάντως οι δημοτικοί σύμβουλοι επιδεικνύουν αυτοσυγκράτηση και δεν μειδιούν με τις ερωτήσεις της παράταξης Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

Γι’ αυτό δεν λειτούργησε το υπόγειο πάρκινγκ του Ελευθερίου Κορδελιού…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ