Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚάπως έτσι έχασαν τις εκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Κάπως έτσι έχασαν τις εκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Τακτικοί αναγνώστες των τίτλων της «Αγκίδας» σχολίασαν στο facebook το δημοσίευμα με τίτλο «Αυτοψία Μαξούρα-Αϊβαζίδη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα».

Ο ένας, υποψήφιος με μια παράταξη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, έγραψε ότι δεν κάνει να είμαστε τόσο κοντά στη διοίκηση και ότι χρειάζεται κριτική και έρευνα για να γίνει καλύτερη, αλλιώς θα ψάχνουμε για τρένα.

Ο άλλος, υποψήφιος με άλλη παράταξη, αναρωτήθηκε εάν οι αντιδήμαρχοι έβγαλαν πόρισμα για να τους ορίσουμε ειδικούς εμπειρογνώμονες στην τροχαία.

Εάν έκαναν τον κόπο και οι δύο να διαβάσουν το δημοσίευμα και όχι μόνο τον τίτλο, θα έβλεπαν ότι αυτό σατίριζε την παρουσία των αντιδημάρχων στο τροχαίο ατύχημα. Δεν έκαναν τον κόπο να το διαβάσουν ή δεν ήθελαν να το διαβάσουν, γιατί απλά ήθελαν να γράψουν αυτά που έγραψαν.

Αναζητούν μετά τους λόγους που έχασαν οι παρατάξεις τους στις δημοτικές εκλογές. Κάπως έτσι έχασαν, γιατί σε όλα τα ζητήματα έβλεπαν ό,τι ήθελαν να δούνε και όχι αυτό που έπρεπε να δούνε, γιατί σε όλα τα ζητήματα κοιτούσαν μόνο την επιφάνεια και όχι το περιεχόμενο, γιατί σε όλα τα προβλήματα ασχολούνταν με τα επουσιώδη και όχι με τα ουσιώδη.

Θα βοηθούσε πάντως να διαβάζουν ολόκληρα τα δημοσιεύματα και όχι μόνο τους τίτλους, γιατί μπορεί να βρεθεί κάποιος που να μην είναι τόσο καλοπροαίρετος σαν κι εμάς και να πει ότι τα διάβασαν και τόσο κατάλαβαν.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ