Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑστείοι άνθρωποι συμβουλεύουν τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Αστείοι άνθρωποι συμβουλεύουν τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Άνθρωποι που προεκλογικά είπαν και έγραψαν ένα σωρό αθλιότητες σε βάρος του νυν δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, λες και ήταν δήμαρχος και έπρεπε να απολογηθεί για τη θητεία που τελείωνε, τώρα άλλαξαν τρόπο και ξερνάνε την αθλιότητα με μορφή συμβουλών.

Υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες αλλά διαψεύστηκαν, σύμφωνα με τους αστείους αυτούς ανθρώπους, γιατί ο δήμος παραμένει στα ίδια, τέσσερις μήνες μετά την εκλογή του Αλεξανδρίδη! Η λέξη «αστείοι» είναι πολύ ελαφριά γι’ αυτούς, γιατί εάν ο δήμος παραμένει στην ίδια θέση είναι μια χαρά, αφού αυτοί ήταν που υπεράσπιζαν το φοβερό και τρομερό έργο του προηγούμενου δημάρχου. Τι να περιμένεις όμως από ανθρώπους που τεντώνουν και τον χρόνο για να πούνε τις αστειότητές τους, μετατρέποντας τους τρεις μήνες που διοικεί η παράταξη Αλεξανδρίδη σε τέσσερις.

Αυτούς τους αστείους ανθρωπάκους τούς φαίνονται μικρά και ασήμαντα ακόμα και αυτά που η εκλεκτή τους διοίκηση και ο εκλεκτός τους δήμαρχος όχι απλά δεν κατάφεραν να κάνουν σε τέσσερα χρόνια, αλλά τα διέλυσαν κιόλας. Τους φαίνεται μικρός και ασήμαντος ο πολιτισμός, αλλά ποιος έχασε τον πολιτισμό για να τον βρούνε αυτοί. Τους φαίνονται μικρά κι ασήμαντα όσα έκανε η νέα διοίκηση για τον πολιτισμό μέσα σε τρεις μήνες.

Μικρές παρεμβάσεις και επιφανειακές βελτιώσεις φαίνονται σε κάποιους κακομοίρηδες όσα προσπαθεί τουλάχιστον να κάνει ο νέος δήμαρχος, στα οποία κώφευε ο προηγούμενος. Αποφάνθηκαν οι αστείοι ότι τα όσα κάνει η νέα διοίκηση του δήμου δεν αλλάζουν την καθημερινότητα των δημοτών. Πότε πρόλαβαν δίκασαν, καταδίκασαν και καθαρόγραψαν την απόφαση για τη νέα διοίκηση, μόνο αυτοί το ξέρουν.

Δίνουν αυτοί οι αστείοι άνθρωποι συμβουλές στο νέο δήμαρχο για ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή. Ποιοι; Αυτοί που υπεράσπιζαν και διαφήμιζαν τον προηγούμενο δήμαρχο, ο οποίος δεν είχε κάνει ούτε μια μελέτη για ανέγερση νέου σχολικού κτηρίου και ο οποίος είχε μετατρέψει τη διεξαγωγή της παρέλασης σε πεδίο αντιπαράθεσης με την Κοινότητα του Ελευθερίου Κορδελιού.

Θα πάει μπροστά το δήμο ο κύριος Αλεξανδρίδης; Θα φανεί. Οφείλει να τον πάει μπροστά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένα ελαφρυντικό στην περίπτωση που ο δήμος δεν πάει μπροστά. Η διοίκηση Αλεξανδρίδη και ο ίδιος ο δήμαρχος θα κριθούνε. Όμως αυτό που οφείλει να επισημάνει κανείς είναι ότι ξεκίνησαν πολύ καλύτερα τη θητεία τους από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου. Αυτό δεν το βλέπουν μόνο οι αστείοι που αποφάσισαν να δώσουν συμβουλές στο νέο δήμαρχο.

Δ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ