Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥMasterChef ο Βασίλης Αϊβαζίδης…

MasterChef ο Βασίλης Αϊβαζίδης…

Έγραψε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Βασίλης Αϊβαζίδης, αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κορδελιού Ευόσμου, ότι θα εμφανιζόταν σήμερα στη EURO τηλεόραση στις 10 η ώρα το πρωί.

Κάθομαι λοιπόν μπροστά στην τηλεόραση και περιμένω τι θα πει ο αντιδήμαρχος. Το κανάλι δείχνει εκείνην την ώρα διαφήμιση με τηγάνια, κατσαρόλες και άλλα σκεύη μαγειρέματος. Φτάνει η ώρα 10:00, φτάνει η ώρα 10:05, 10:10, 10:15 και ακόμη συνεχίζουν τα κατσαρόλια και τα τηγάνια.

Μπαίνει κόσμος και βλέπει την τηλεόραση ανοιχτή στα κατσαρόλια και στα τηγάνια. Εύλογη η ερώτηση γιατί έχω ανοιχτή την τηλεόραση σε διαφήμιση με μαγειρική σκεύη, εύκολη και η απάντηση: «Περιμένω να δω τον Αϊβαζίδη», χωρίς όμως να περνάει από το μυαλό μου ότι θα ρωτηθώ «Και τι δουλειά έχει ο Αϊβαζίδης με τηγάνια και κατσαρόλες;»!

Αυθόρμητα απαντώ «Είναι masterchef» και προς στιγμήν γεννάται ένας θαυμασμός για τις κρυφές χάρες του αντιδημάρχου!! Βέβαια ο Βασίλης Αϊβαζίδης δεν είναι masterchef και δεν επρόκειτο να εμφανιστεί στο κανάλι για να μαγειρέψει. Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κορδελιού Ευόσμου είναι και εμφανίστηκε στο κανάλι για θέματα της αρμοδιότητάς του. Η συνέντευξή του θα μεταδοθεί στις 18:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 30 Απριλίου 2024.

Εάν ο αντιδήμαρχος είναι μερακλής, ίσως τον δούμε στο τέλος της συνέντευξής του να μαγειρεύει κανένα ιμάμ μπαϊλντί και να βάζει κάτω τον Έκτορα Μποτρίνι!!

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ