Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιοι κρίνουν τη διαδικασία στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου;

Ποιοι κρίνουν τη διαδικασία στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου;

Ξαφνικά εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο πολλοί τιμητές της διαδικασίας των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου.

Δεν τους φαίνονται σωστές οι συνεδριάσεις, δεν τους φαίνεται σωστός ο τρόπος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του δημάρχου, τίποτα δεν τους φαίνεται σωστό, ακόμα δεν ανέλαβε η νέα διοίκηση του δήμου.

Ποιοι είναι όμως αυτοί που κρίνουν από το διαδίκτυο τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου;

Είναι άνθρωποι που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και πολύ πιθανό να μην γνωρίζουν και σε ποιο σημείο του δημαρχείου βρίσκεται. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί μέχρι τώρα με τα αυτοδιοικητικά αυτού του δήμου.

Είναι τιμητές που προέρχονται από το συνδυασμό του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που έχει αναλάβει συνολικά το ρόλο του τιμητή. Σίγουρα όμως δεν φταίνε οι ίδιοι. Όταν ένας συνδυασμός έχει επικεφαλής που επιδίδεται σε στείρα αντιπολίτευση με διάθεση να δημιουργήσει προβλήματα στη διοίκηση του δήμου και όχι να λυθούν προβλήματα του δήμου, το ίδιο θα κάνουν και όσοι συμμετέχουν σ’ αυτόν τον συνδυασμό και όσοι υποστηρίζουν αυτόν τον συνδυασμό.

Έχουν πάρει το πατόφτυαρο και διαγκωνίζονται ποιος θα ρίξει περισσότερο χώμα για να σκεπάσει τη διοίκηση του δήμου, χωρίς να τους νοιάζει ότι το χώμα τελικά σκεπάζει το δήμο και τους δημότες!

Δήμος και δημότες που προσφέρονται θυσία στη ματαιοδοξία των ματαιόδοξων της συγκεκριμένης ματαιόδοξης παράταξης.

Δ. Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ