Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈτσι κατάντησε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο κύριος Αλεξανδρίδης…

Έτσι κατάντησε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο κύριος Αλεξανδρίδης…

Βλέπετε στη φωτογραφία τα νερά που λιμνάζουν μπροστά στη ΔΕΗ, στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μουσών στον Εύοσμο, στα όρια με το Κορδελιό. Η φωτογραφία είναι σημερινή. Πώς βρέθηκαν όλα αυτά τα νερά στο συγκεκριμένο σημείο μια τόσο ηλιόλουστη μέρα;

Χθες το βράδυ, την ώρα που όλοι έτρωγαν και έπιναν εξαιτίας της Τσικνοπέμπτης, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κουβαλούσε με τους κουβάδες νερό στο συγκεκριμένο σημείο, για να περνάνε σήμερα οι κάτοικοι και να βρέχονται τα παπούτσια τους!

Τα παραπάνω δεν τα έγραψε στο facebook κάποιος πολιτικός αντίπαλος του δημάρχου. Προλάβαμε να τα γράψουμε στην «Αγκίδα», για να μην μπει στον κόπο να τα γράψει κάποιος πρώην αντιδήμαρχος που τόσο πολύ έχει πικραθεί που δεν επανεκλέχτηκε!

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν τέτοιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο από πολιτικούς αντιπάλους του κυρίου Αλεξανδρίδη, που χρεώνουν στο δήμαρχο των δύο μηνών τα λιμνάζοντα νερά του δήμου, για τα οποία θα έπρεπε να απολογηθούν οι ίδιοι αντί να κατηγορούν τη νέα διοίκηση.

Αντιπολιτευτική τακτική για γέλια και για κλάματα.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ