Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ αντιπολίτευση των ξηλωμένων πινακίδων με το όνομα του κυρίου Μανδαλιανού

Η αντιπολίτευση των ξηλωμένων πινακίδων με το όνομα του κυρίου Μανδαλιανού

Η παράταξη Μανδαλιανού, επειδή ως διοίκηση άφησε πίσω της το απόλυτο τίποτα, θα πορευτεί ως αντιπολίτευση με ταχυδακτυλουργικά κόλπα.

Καμαρώσαμε στη λογοδοσία τον ίδιο τον κύριο Μανδαλιανό να ρωτάει πότε θα ψηφιστεί ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας, ενώ ως δήμαρχος είχε δώσει ένα σωρό ημερομηνίες για την εισαγωγή του ΟΕΥ προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο και τελικά τον εισήγαγε λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές.

Καμαρώσαμε την αντιδήμαρχο Αθλητισμού της διοίκησης Μανδαλιανού, την κυρία Γαβαλά, να ρωτάει τι θα κάνει η διοίκηση Αλεξανδρίδη με το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού. Η διοίκηση Μανδαλιανού είχε παρουσιάσει τη χρηματοδότηση για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου ως κοσμογονία και τελικά ο διαγωνισμός για τη δημοπράτηση της επικαιροποίησης κηρύχτηκε άγονος δύο χρόνια μετά τα πανηγύρια.

Καμαρώσαμε την ίδια αντιδήμαρχο, την αντιδήμαρχο Αθλητισμού της διοίκησης Μανδαλιανού, να ρωτάει για το πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα στο στάδιο που βρίσκεται στο στρατόπεδο Παπακυριαζή. Το συγκεκριμένο θέμα βέβαια θα μπορούσε να το απαντήσει στην αντιδήμαρχο και η αρμόδια Υπηρεσία, αφού πλέον είναι διαδικαστικό. Αυτό που δεν είναι διαδικαστικό ερώτημα είναι γιατί δεν τέλειωσε τόσα χρόνια τον χλοοτάπητα η κυρία Γαβαλά και τώρα ρωτάει τη νέα διοίκηση. Ρωτάει η κυρία Γαβαλά, η οποία παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως πολύ συμφέρουσα την καταβολή ενοικίου 12.000 ευρώ ετησίως στο κράτος για τα γήπεδα του στρατοπέδου Παπακυριαζή, κάτι που ευτυχώς, με την πίεση της αντιπολίτευσης, δεν έγινε, αφού τα γήπεδα παραχωρήθηκαν δωρεάν.

Καμαρώσαμε τις προηγούμενες ημέρες μέλη και υποστηρικτές της παράταξης Μανδαλιανού να κατηγορούν τη νέα διοίκηση ότι ξήλωσε πινακίδα παιδικής χαράς για να μη φαίνεται το όνομα του Κλεάνθη Μανδαλιανού που την έφτιαξε. Αυτό το τελευταίο ήταν το κερασάκι της αντιπολιτευτικής τούρτας της παράταξης Μανδαλιανού.

Η χειρότερη διοίκηση που πέρασε από τον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ζητάει τα ρέστα από τη νέα διοίκηση. Η χειρότερη διοίκηση του ενιαίου δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα αντιπολιτευτεί με σημαίες ξηλωμένες πινακίδες. Η συγκεκριμένη παιδική χαρά δεν ήταν έργο του κυρίου Μανδαλιανού και η πινακίδα αφαιρέθηκε μαζί με άλλες πινακίδες από άλλες παιδικές χαρές για να συντηρηθούν. Υπάρχει όμως ένα έργο του κυρίου Μανδαλιανού στο οποίο δεν έχει τοποθετηθεί πινακίδα. Η διοίκηση Αλεξανδρίδη, αν έχει χιούμορ, πρέπει να κάνει μια μεγάλη πινακίδα και να την τοποθετήσει στο παρκάκι που βρίσκεται στο σημείο που διανοίχθηκε η Μαιάνδρου, η οποία να γράφει: «Διάνοιξη Μαιάνδρου. Έργο του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού». Δεύτερο σημείο στο δήμο για να τοποθετηθεί τέτοια πινακίδα δεν υπάρχει. Εάν υπάρχει, ας κάνει πρόταση η πρώην διοίκηση Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ