Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤην βασιλόπιτα του 2024 έκοψαν οι εργαζόμενοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Την βασιλόπιτα του 2024 έκοψαν οι εργαζόμενοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Την βασιλόπιτά τους έκοψαν την εβδομάδα που μας πέρασε οι εργαζόμενοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποίησαν τη Γενική τους Συνέλευση.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Βασίλης Βόγγαλης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θανάσης Κοκονάς, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Κατσούκας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Σάββας Ξενιτόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αλέξανδρος Φερραίος.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά. «Όλοι σ’ αυτό το δήμο είμαστε στο ίδιο καράβι απάνω, το οποίο εσείς κινείτε, εσείς είστε η ατμομηχανή του», είπε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «εμείς οι αιρετοί και η εκάστοτε διοίκηση κρατάμε απλά το τιμόνι, αλλά για να το στρίψουμε και να το πάμε σε καλές θάλασσες θα πρέπει να κουνιέται, να προχωράει».

Ο κύριος Αλεξανδρίδης τόνισε ότι το προσωπικό του δήμου είναι αξιόλογο και έχει τους περισσότερους πτυχιούχους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, αλλά λείπει ο συντονισμός μεταξύ των Υπηρεσιών και μεταξύ των Υπηρεσιών και της διοίκησης.

«Θα είμαι στο δήμο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όσο αντέχω και δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής αντέχω», υπογράμμισε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, αναφέροντας στη συνέχεια ότι το γραφείο του είναι ανοιχτό οποιαδήποτε ώρα στους εργαζόμενους, σε περίπτωση που προϊστάμενοι και διευθυντές δεν μπόρεσαν να λύσουν το πρόβλημά τους.

Ο Βασίλης Βόγγαλης, αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και επί πολλά χρόνια πρόεδρος και αντιπρόεδρος του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων, ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή Γενική Συνέλευση και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μετά από 13 χρόνια δεν θα πάρει μέρος σ’ αυτήν. «Η ψυχή μου, η καρδιά μου εδώ βρίσκεται», είπε ο κύριος Βόγγαλης και καταχειροκροτήθηκε, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «Πιστεύω ως διοίκηση να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστεί».

Ο Θανάσης Κοκονάς τόνισε ότι οι εργαζόμενοι είναι η ραχοκοκαλιά του δήμου και ευχήθηκε στους εργαζόμενους να είναι υγιείς και να αυξηθεί ο αριθμός τους, γιατί, εξαιτίας των εφαρμοζόμενων πολιτικών από τις κυβερνήσεις, ο δήμος δεν έχει το απαραίτητο προσωπικό. «Εμείς από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και έξω από αυτό, για να σταθούμε στο πλάι των εργαζομένων», τόνισε ο κύριος Κοκονάς και ολοκλήρωσε ευχόμενος στους εργαζόμενους «καλή χρονιά, υγεία και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα που έρχονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ