Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι ηλικιωμένοι πρέπει να παραμένουν ενεργοί!!

Οι ηλικιωμένοι πρέπει να παραμένουν ενεργοί!!

Βλέπει κανείς τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο facebook, όπως ακριβώς φαίνεται στη φωτογραφία, χωρίς άλλο κείμενο και άλλες φωτογραφίες. Τι καταλαβαίνει;

Πως καλώς ασχολούνται ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Σοφία Τριανταφυλλίδου, με τα αυτοδιοικητικά, παρά το γεγονός ότι είναι ηλικιωμένοι.

Βέβαια αυτός που έκανε την ανάρτηση δεν θέλει να πει τέτοιο πράγμα. Η ανάρτηση αναφέρεται στο γεγονός ότι μέσα σε δύο μήνες διοίκησης Αλεξανδρίδη διπλασιάστηκαν τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του κυρίου Αλεξανδρίδη και της κυρίας Τριανταφυλλίδου στο Α’ ΚΑΠΗ Ευόσμου, όπου συνομίλησαν με ηλικιωμένους και άκουσαν τις προτάσεις τους για ακόμη καλύτερη παροχή υπηρεσιών.

Πάντως η ανάρτηση στο facebook ήταν ξεκαρδιστική. «Οι ηλικιωμένοι πρέπει να παραμένουν ενεργοί…η ζωή είναι όμορφη σε όλες τις ηλικίες…!!!», σαν να αναφερόταν στον κύριο Αλεξανδρίδη και στην κυρία Τριανταφυλλίδου.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Με την ελπίδα να μην «αρχίσουν τα όργανα» από ανθρώπους που είναι μαλωμένοι με τη σάτιρα και δεν διστάζουν να το διατυμπανίζουν σε κάθε ευκαιρία, πιστεύοντας ότι αυτό είναι προσόν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ