Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαρουσίαση της κάρτας του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού

Παρουσίαση της κάρτας του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού

Ο Χρήστος Αντίνου, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού και δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, έκανε παρουσίαση στην «Αγκίδα» την κάρτα που δημιούργησε ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού.

Η κάρτα αυτή απευθύνεται μόνο στους επαγγελματίες που είναι μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού και είναι προσωπική. Για κάθε δηλαδή επιχείρηση εκδίδεται μόνο μία τέτοια κάρτα.

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού, όταν ενεργοποιήσουν αυτήν την κάρτα, δίνουν για την επιχείρησή τους όποια έκπτωση θέλουν, η οποία απευθύνεται στους υπόλοιπους επαγγελματίες μέλη του Εμπορικού Συλλόγου. Η έκπτωση δεν είναι υποχρεωτική, αλλά πρέπει να δίνεται γιατί αυτή ουσιαστικά είναι το κίνητρο που ωθεί τους επαγγελματίες να ψωνίζει ο ένας από τον άλλον.

Στόχος λοιπόν της κάρτας αυτής είναι να ωθήσει τους επαγγελματίες που είναι μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού να ψωνίζουν ο ένας από τον άλλον. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια πολύ μεγάλη αύξηση του πελατολογίου της κάθε επιχείρησης που συμμετέχει στη διαδικασία.

Στο παρακάτω video ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού κάνει μια σύντομη παρουσίαση της κάρτας:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ