Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜόνο 6 νέοι δημοτικοί αστυνομικοί θα διοριστούν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Μόνο 6 νέοι δημοτικοί αστυνομικοί θα διοριστούν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Προκηρύχθηκαν οι θέσεις δημοτικών αστυνομικών που πρόκειται να προσληφθούν, αλλά ο αριθμός αυτών που θα διοριστούν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μόνο ικανοποίηση δεν μπορεί να δημιουργήσει.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Βασίλη Αϊβαζίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα έρθουν μόνο 6 δημοτικοί αστυνομικοί, πολύ λίγοι για ένα τεράστιο δήμο, όπως και ο ίδιος ο αντιδήμαρχος επισημαίνει.

Έχει δίκιο ο κύριος Αϊβαζίδης. Στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, με τα τεράστια προβλήματα παραβατικότητας, θα διοριστούν μόνο 6 νέοι δημοτικοί αστυνομικοί για να προστεθούν στην έτσι κι αλλιώς υποστελεχωμένη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Σίγουρα η κατάσταση θα γίνει λίγο καλύτερη, αλλά ουσιαστική διαφορά δεν θα φανεί. Ο δήμαρχος κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης και ως αντιπρόεδρος πλέον της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας θα πρέπει να πιέσει για τη στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Ευόσμου και για το διορισμό περισσότερων δημοτικών αστυνομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ